تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نوله ۳۷ ساله، صدمین جام را می‌خواهد

مسترز مایمی؛ جوکر در فینال، مسی و همسرش در ورزشگاه +عکس

نواک جوکوویچ با برتری قاطع مقابل گریگور دیمیتروف بلغاری، به فینال مسترز ۲۰۲۵ مایمی آمریکا رسید؛ در شبی که لیونل مسی اسطوره دنیای فوتبال به همراه همسر و فرزندانش در ورزشگاه حضور داشتند و تماشاگر هنرنمایی او بودند.

کد خبر: ۱۸۲۲۲۴
۱۰:۰۶ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۴

مسترز مایمی؛ جوکر در فینال، مسی و همسرش در ورزشگاه +عکس

دیدارنیوز: اسطوره صربستانی دنیای تنیس به شصتمین فینالش در مسابقات مسترز رسید.

به نقل از تنیسفا، جمعه شب در چارچوب مرحله نیمه‌نهایی مسترز مایمی ۲۰۲۵، نواک جوکوویچ قهرمان شش دوره رقابت‌ها در دو ست پیاپی بر گریگور دیمیتروف چیره شد و به دیدار پایانی راه یافت.

پرافتخارترین تنیس‌باز جهان در این مسابقه که لیونل مسی اسطوره آرژانتینی نیز از نزدیک نظاره‌گر آن بود، کار دشواری برابر حریف پراشتباه بلغارش نداشت و نایب‌قهرمان دوره گذشته را با حساب ۶-۲ و ۶-۳ از پیش رو برداشت تا برای هشتمین بار در دوران حرفه‌ای خود و اولین بار از سال ۲۰۱۶ به دیدار پایانی مایمی صعود کند.

مسترز مایمی؛ جوکر در فینال، مسی و همسرش در ورزشگاه +عکس

لیونل مسی تماشاگر ویژه دیدار جوکوویچ و دیمیتروف در مسترز مایمی – Andrea Yanez / Deporte Total USA ©

نوله با این پیروزی نه‌تن‌ها برای شصتمین بار به فینال مسابقات ۱۰۰۰ امتیازی مسترز رسید و رکورد فوق‌العاده‌اش را بهبود بخشید، بلکه با ۳۷ سال و ۱۰ ماه سن لقب مسن‌ترین فینالیست این رقابت‌ها را به خود اختصاص داد و از رکورد راجر فدرر (۳۷ سال و ۷ ماه) عبور کرد.

جوکوویچ پس از این بازی درباره عملکرد خود گفت: «باید بگویم که بدون شک نقطه قوتم در این مسابقه سرویس بود. فکر می‌کنم در مسابقه قبلی ۸۳ درصد سرویس اول موفق داشتم و فکر می‌کردم که سخت باشد این درصد را بهتر کنم، اما امروز ۸۷ درصد! نمی‌دانم چه بگویم، واقعا خوب سرویس می‌زنم و امیدوارم که بتوانم به همین روند ادامه دهم، چون این قطعاً کارم را در زمین راحت‌تر می‌کند.»

اسطوره صربستانی حالا تنها یک پیروزی با صدمین جام خود فاصله دارد. او درباره انگیزه‌اش برای سه رقمی کردن عناوین خود افزود: «پس از المپیک که نودونهمین عنوانم را بردم، می‌دانستم که هر تورنمنتی که بازی کنم، برای صدمین قهرمانی خواهد بود. تاکنون نتوانسته‌ام به آن برسم و امیدوارم یکشنبه این اتفاق بیفتد. می‌خواهم همه توانم را بگذارم. هنوز در این تورنمنت هیچ ستی را واگذار نکرده‌ام. بعد از مدت‌ها دارم تنیس خیلی خوبی بازی می‌کنم.»

قهرمان چهل دوره مسابقات مسترز هم چنین جوکوویچ در واکنش به حضور لیونل مسی در ورزشگاه ضمن تمجید از او گفت: «حضور پادشاه لئو در جایگاه تماشاگران، افتخار بزرگی برای من بود. فکر می‌کنم این اولین بار بود که جلوی او بازی می‌کردم و صادقانه بگویم کمی هم دچار اضطراب شدم. از او و خانواده‌اش برای حضورشان سپاسگزارم. مثل اکثر مردم دنیا، من هم همیشه از طرفداران او بوده‌ام.»

مسترز مایمی؛ جوکر در فینال، مسی و همسرش در ورزشگاه +عکس

جوکوویچ بعد از صعود به فینال مایمی با لیونل مسی دیدار کرد و پیراهن امضا شده خود را به او هدیه داد. /عکس از اینستاگرام جوکوویچ

اما جوکوویچ برای رسیدن به هدف خود باید در گام آخر به مصاف یاکوب منسیک برود. این تنیس‌باز ۱۹ ساله اهل چک هم در ادامه عملکرد فوق‌العاده‌اش در مایمی تیلور فریتس آمریکایی را ۲ بر یک کنار زد و راهی فینال شد. منسیک ست اول این دیدار را ۷-۶ برد، ست دوم را ۶-۴ واگذار کرد و در ست سوم ۷-۶ برنده شد تا برای نخستین بار به فینال یک مسترز ۱۰۰۰ امتیازی برسد.

جوکوویچ و منسیک سال گذشته در مسابقات شانگهای با هم مسابقه دادند که جوکوویچ در سه ست پیروز شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها