تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
دوران افت «جوکر» ۳۷ ساله ادامه دارد

شکست عجیب جوکوویچ در ایندین‌ولز؛ از عملکردم ناامیدم

دوران ناکامی نواک جوکوویچ در ماه‌های اخیر همچنان ادامه دارد و این تنیس‌باز قدرتمند صربستانی در مسترز ایندین‌ولز هم شکست زودهنگاهی را تجربه کرد.

کد خبر: ۱۸۱۴۰۵
۱۳:۳۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳

شکست عجیب جوکوویچ در ایندین‌ولز؛ از عملکردم ناامیدم

دیدارنیوز: نواک جوکوویچ قهرمان پنج دوره مسابقات ایندین ولز با قبول شکست ۲-۱ برابر بوتیک فان زنشلوپ هلندی از صعود به دور سوم این مسابقات باز ماند.

به نقل از تنیس‌فا، اسطوره ۳۷ ساله صربستانی به رغم آنکه شکست ۶-۲ در ست اول را با پیروزی ۶-۳ در ست دوم جبران کرد، در ست سوم پراشتباه ظاهر شد و ۶-۱ شکست خورد تا همانند سال قبل خیلی زود از اولین مسترز فصل کنار برود.

این برای دومین سالی متوالی است که جوکوویچ در ایندین ولز در مقابل بازیکنی که بعنوان "بازنده خوش‌شانس" به جدول اصلی رسیده است، شکست می‌خورد: سال قبل لوکا ناردی و امسال بوتیک فان زنشلوپ.

با این شکست روند ناکامی‌های جوکوویچ ادامه پیدا کرد و باید دید او در مایمی چه عملکردی خواهد داشت.

شکست عجیب جوکوویچ در ایندین‌ولز؛ از عملکردم ناامیدم

جوکوویچ: از عملکردم ناامیدم

نواک جوکوویچ بعد از حذف زودهنگام از ایندین ولز در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

قهرمان پنج دوره مسابقات در پاسخ به این سوال که چه چیزی باعث عملکرد ضعیف او در این بازی شد توضیح داد: «خب، همیشه یک چیزی وجود دارد، ولی نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم. واضح است که هیچ بهانه‌ای برای عملکرد ضعیف وجود ندارد. حس خوبی نیست وقتی این قدر ضعیف ظاهر می‌شوید. ولی تبریک می‌گویم به حریفم. شاید روز بدی برای من بود. واقعاً از سطح تنیس خودم ناراحتم به خصوص با توجه به تمریناتی که این روز‌ها دارم. راستش تفاوت بین زمین مرکزی و دیگر زمین‌ها خیلی زیاد است. توپ در زمین مرکزی از بعضی از زمین‌های خاک هم "بانس" بیشتری دارد.»

او همچنین گفت: «ناراحتم که باختم، اما اگر بخواهم به تصویر بزرگتر نگاه کنم، کارنامه شگفت‌انگیزی داشته‌ام. سال‌ها با ثبات خوبی بازی کردم و طبیعی است که از خودم انتظارات زیادی داشته باشم. می‌دانید، برای من در دو سال گذشته اوضاع متفاوت بوده است. من برای بازی در سطح مورد نظرم مشکل دارم. هر از گاهی چند تورنمنت خوب دارم، ولی بیشتر وقت‌ها واقعاً یک چالش است و این مشکلی است که وجود دارد. فکر می‌کنم هیچ چیزی نمی‌تواند شما را برای چنین لحظه‌ای آماده کند. باید آن را تجربه کنید و سعی کنید بهترین واکنش را نشان بدهید.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها