تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
سوریه جدید یکپارچه و متحد است

نظر احمد الشرع درباره ناآرامی‌های سوریه؛ نیرو‌های حکومت سابق جنایت کردند

«احمد الشرع» رئیس موقت سوریه در واکنش به ناآرامی‌های مرگبار اخیر در این کشور گفت: نیرو‌های حکومت سابق مرتکب جنایتی نابخشودنی شده‌اند و نیرو‌های حافظ امنیت سوریه را هدف قرار داده‌اند که این اقدامی علیه تمام مردم سوریه است. از آن‌ها می‌خواهیم پیش از آنکه دیر شود، سلاح‌های خود را زمین گذاشته و تسلیم شوند.

کد خبر: ۱۸۱۳۳۵
۱۰:۵۹ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

نظر احمد الشرع درباره ناآرامی‌های سوریه؛ نیرو‌های حکومت سابق جنایت کردند

دیدارنیوز: سرکرده تحریر الشام در واکنش به ناآرامی‌ها در این کشور از مخالفان خود خواست که سلاحشان را تحویل دهند.

«احمد الشرع» رئیس موقت سوریه و سرکرده تحریر الشام معروف به «ابو محمد الجولانی» در اظهاراتی با تأکید بر ادامه برخورد قاطع با آنچه بقایای حکومت سابق خوانده، از آن‌ها خواست هرچه سریع‌تر سلاح خود را زمین بگذارند.

طبق گزارش روزنامه الشرق الاوسط، وی هشدار داد که اقدامات این گروه تهدیدی برای امنیت کشور است و با واکنش سخت مواجه خواهد شد.

وی در یک پیام ویدئویی اعلام کرد: نیرو‌های امنیتی به تعقیب و بازداشت بقایای رژیم سابق ادامه خواهند داد تا آن‌ها را به دست دادگاه بسپارند؛ چراکه این گروه‌ها در تلاشند امنیت سوریه را به خطر بیندازند و سوریه جدیدی را که نمی‌شناسند، به چالش بکشند.

الجولانی تأکید کرد: نیرو‌های حکومت سابق مرتکب جنایتی نابخشودنی شده‌اند و نیرو‌های حافظ امنیت سوریه را هدف قرار داده‌اند که این اقدامی علیه تمام مردم سوریه است. از آن‌ها می‌خواهیم پیش از آنکه دیر شود، سلاح‌های خود را زمین گذاشته و تسلیم شوند.

وی افزود: سوریه جدید یکپارچه و متحد است و هیچ تفاوتی میان حکومت و مردم وجود ندارد.

الجولانی همچنین بر لزوم انحصار سلاح در اختیار دولت تأکید کرد و هشدار داد که هرگونه اقدام علیه غیرنظامیان با مجازات شدید روبه‌رو خواهد شد.

در همین حال، درگیری‌های شدیدی میان نیرو‌های امنیتی و مخالفان سیاست الجولانی در مناطقی از جمله لاذقیه و طرطوس رخ داده است که به کشته و زخمی شدن شماری از نیرو‌های طرفین منجر شده است.

حسن عبدالغنی، سخنگوی وزارت دفاع سوریه ساعاتی پیش اعلام کرد که نیرو‌های دولتی کنترل کامل شهر‌های طرطوس و لاذقیه را در اختیار گرفته‌اند.

به گفته یک منبع امنیتی، در حمله مخالفان دولت جدید سوریه به بیمارستان ملی لاذقیه، سه تن از نیرو‌های امنیت داخلی وابسته به دولت الجولانی کشته شدند.

همچنین، در این حمله، هشت نفر از مهاجمان کشته شدند.

نیرو‌های وزارت دفاع سوریه همچنین موفق شدند حمله دیگری به بیمارستان ابن‌سینا در لاذقیه را دفع کنند و درگیری‌های شدیدی در اطراف این بیمارستان گزارش شده است.

صد‌ها سوری از دیروز پنجشنبه در اعتراض به حملات و اقدامات خشونت آمیز و تروریستی حکومت جدید به ریاست احمد الشرع (الجولانی) به میادین ریخته و علیه حکومت جدید شعار دادند.

براساس آخرین آمار منتشر شده توسط نهاد نظارتی، تاکنون در این درگیری‌ها ده‌ها نفر کشته شدند که بیشتر آن‌ها نیرو‌های وابسته به الجولانی هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر