تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی تهران

افزایش دما در راه پایتخت؛ تهران بارانی و برفی می‌شود

با اعلام هواشناسی استان تهران، در چهار روز آینده وضعیت جوی استان کمی ابری تا نیمه ابری همراه با افزایش وزش باد است. پیرو هشدار هواشناسی امروز و فردا چهارشنبه در مناطق پرتردد شهری در این استان گاهی همراه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. دمای تهران از سه‌شنبه تا جمعه از ۱۲ به ۱۸ درجه سانتی‌گراد متغیر است که دوباره روز شنبه به ۱۲ درجه می‌رسد.

کد خبر: ۱۸۱۱۹۵
۲۱:۰۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

افزایش دما در راه پایتخت؛ تهران بارانی و برفی می‌شود

دیدارنیوز: پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد از روز شنبه با فعالیت سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر و در برخی ساعات در نیمه شمالی استان بارش باران و برف، در ارتفاعات بارش برف، گاهی کولاک و در نیمه جنوبی استان بارش باران مورد انتظار است.

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در چهار روز آینده وضعیت جوی استان تهران، کمی ابری تا نیمه ابری همراه با افزایش وزش باد است. پیرو هشدار هواشناسی امروز و فردا چهارشنبه در مناطق پرتردد شهری در این استان گاهی همراه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

همچنین پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی از اواخر وقت چهارشنبه تا پنجشنبه در نیمه شمالی استان به ویژه ارتفاعات در برخی ساعات بارش پراکنده و در پاره‌ای نقاط به ویژه نیمه جنوبی وزش باد شدید دور از انتظار نیست. از امروز تا جمعه روند افزایش نسبی دما و روز شنبه کاهش محسوس دما احساس خواهد شد.

دمای پایتخت به ۱۸ درجه می‌رسد

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد، هوای پایتخت در بازه زمانی سه‌شنبه تا شنبه هفته آینده، نیمه ابری گاهی وزش باد و در برخی ساعات غبار رقیق پیش‌بینی شده که البته روز شنبه همراه با بارش باران و وزش باد شدید است.

پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران حاکی از آن دارد که بیشینه دمای تهران از سه‌شنبه تا جمعه از ۱۲ به ۱۸ درجه سانتی‌گراد متغیر است که دوباره روز شنبه به ۱۲ درجه می‌رسد. کمینه دمای استان تهران از پنج درجه به هشت درجه سانتی‌گراد در روز جمعه متغیر می‌شود.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه ۱۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان را به خود اختصاص داده‌اند و از طرفی توچال با بیشینه منفی ۱۲ درجه و کمینه منفی ۱۳ درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها