تیتر امروز

هم فرمان فشار حداکثری و هم پیشنهاد مذاکره/ تلاش آمریکا برای فعال‌کردن مکانیسم ماشه/ اعلام جرم علیه دو بازیگر پیشکسوت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

هم فرمان فشار حداکثری و هم پیشنهاد مذاکره/ تلاش آمریکا برای فعال‌کردن مکانیسم ماشه/ اعلام جرم علیه دو بازیگر پیشکسوت

این هفتاد و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حامد بیدی: میانگین عمر فعالیت یک کارشناس در استارتاپ‌ها دو تا سه سال است و بعد؛ مهاجرت!/ شهروندان ایرانی در مثلث برمودای فناوری در جهان فراموش شده‌اند/ همه می‌دانند، پادشاه فیلترینگ لخت است
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با مدیرعامل پلتفرم کارزار

حامد بیدی: میانگین عمر فعالیت یک کارشناس در استارتاپ‌ها دو تا سه سال است و بعد؛ مهاجرت!/ شهروندان ایرانی در مثلث برمودای فناوری در جهان فراموش شده‌اند/ همه می‌دانند، پادشاه فیلترینگ لخت است

«ایرانشهر» در هشتمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کنشگر مطالبه حق دسترسی آزاد شهروندان به اینترنت به صحبت نشسته و عمده مسائل و چالش‌های پیرامون حکمرانی...
استاندار خبر داد

رئیس‌جمهور به هرمزگان می‌رود

محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان از سفر قریب‌الوقوع مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری به این استان خبر داد و گفت: ۹۹۰ پروژه با اعتبار بالغ بر ۶۱۰ هزار میلیارد ریال در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

کد خبر: ۱۷۹۵۷۷
۱۸:۳۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور به هرمزگان می‌رود

دیدارنیوز: استاندار هرمزگان از سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهوری به این استان خبر داد و گفت: ۹۹۰ پروژه با اعتبار بالغ بر ۶۱۰ هزار میلیارد ریال در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که برخی از این پروژه‌ها با حضور رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

محمد آشوری تازیانی در نشست خبری با اعلام این خبر اظهار کرد: مهم‌ترین این طرح‌ها در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، مسکن و عمران شهری است. آغاز ساخت نهضت ملی مسکن، آب‌رسانی، برق‌رسانی، منازل مددجویان بهزیستی و بهره‌برداری در حوزه‌های بندرها، میراث فرهنگی و راه و شهرسازی مهمترین طرح‌ها است.

آشوری گفت: طرح‌های شیلاتی، منابع طبیعی و آموزش و پرورش از دیگر طرح‌هایی است که در دهه فجر انقلاب اسلامی به بهره برداری می‌رسد و بزودی شماری از این طرح‌ها با حضور دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در استان به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار هرمزگان اعلام کرد: در سفر رئیس‌جمهوری به هرمزگان نشستی هم با سرمایه‌گذاران ایرانی حوزه خلیج فارس برای سرمایه‌گذاری در استان برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی