تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
بازار سرمایه با افت ۱۳ هزار واحدی روبرو شد

بورس، بر مدار افت شاخص‌ها

شاخص بورس امروز دوشنبه ۸ بهمن‌ماه، با افت ۱۳ هزار و ۴۶۱ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۶۰۵ واحد قرار گرفت. بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی فولاد، فملی و وبملت شد.

کد خبر: ۱۷۹۳۲۰
۱۴:۱۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

بورس، بر مدار افت شاخص‌ها

دیدارنیوز: شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۱۳ هزار واحدی روبرو شد.

در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۴ میلیارد و ۲۴۰ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۹ هزار و ۵۵۸ میلیارد تومان در بیش از ۵۴۳ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۳ هزار و ۴۶۱ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۶۰۵ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی فولاد، فملی و وبملت شد و در مقابل نماد‌های معاملاتی فارس، وصندوق و وپارس با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۱۲ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ورقه به ارزش ۴۹۵ هزار و ۸۹۳ میلیارد تومان در ۶۴۱ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۴۵ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۶ هزار و ۶۰۰ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی هرمز، ومپنا و فصبا شد و در مقابل نماد‌های معاملاتی انتخاب، نیشکر و حسینا بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد