تیتر امروز

احمد صابری تولایی:ما در روابط بین‌الملل دوست نداریم هم پیمان داریم/تنها دوست ما حزب الله لبنان است/محمدعلی جنت‌خواه: آمریکا هرجا ورود می‌کند، درآمد سرانه آن کشور بیشتر می‌شود/حزب جمهوری خواه آمریکا بیشترین اشتراک را با ایران دارد
دیدار مناظره درباره "آمریکا دوست ایران است یا دشمن" را برگزار کرد

احمد صابری تولایی:ما در روابط بین‌الملل دوست نداریم هم پیمان داریم/تنها دوست ما حزب الله لبنان است/محمدعلی جنت‌خواه: آمریکا هرجا ورود می‌کند، درآمد سرانه آن کشور بیشتر می‌شود/حزب جمهوری خواه آمریکا بیشترین اشتراک را با ایران دارد

دیدارنیوز در ادامه سلسله برنامه های مناظره خود با حضور احمد صابری تولایی پژوهشگر دینی و محمدعلی جنت خواه تحلیلگر و استراتژیست به سراغ موضوع "آمریکا دوست ایران است یا دشمن؟" رفته؛ این مناظره را...
ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه

این هفتاد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی مطرح شد:

هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی

در ویژه برنامه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی درباره" انقلاب ۵۷، چه می‌خواستیم؛ چه شد" گفتگو کردیم.
پزشکیان در نشست با فرهیختگان و نخبگان خوزستان مطرح کرد

تا بیل نزنیم چیزی درست نمی‌شود/ باید با دنیا با زبان صلح صحبت کنیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جریان سفر به خوزستان گفت: در مملکت اگر من و شما بیل نزنیم با امضا چیزی درست نمی‌شود. معتقدم با دنیا هم باید با زبان صلح صحبت کنیم و دعوا نکنیم.

کد خبر: ۱۷۹۱۴۴
۱۸:۰۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

تا بیل نزنیم چیزی درست نمی‌شود

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور گفت: در مملکت اگر من و شما بیل نزنیم با امضا چیزی درست نمی‌شود.

مسعود پزشکیان در ادامه دومین روز از سفر استانی به خوزستان بعد از ظهر پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ با حضور در «نشست با فرهیختگان و نخبگان خوزستان» با بیان این‌که «در مملکت اگر من و شما بیل نزنیم با امضا چیزی درست نمی‌شود» خاطرنشان کرد: تصمیم داریم در عرض یک سال مداراس را بسازیم.

وی با یادآوری خاطره ساخت خانه‌های بهداشت در آذربایجان و اراده‌ای که در برابر بی عدالتی و حل مشکل مردم وجود داشت گفت که حاضر است امضا بدهد تا به دست مردم مشکلات حل شود؛ چراکه با وجود مردم مشکلات حل خواهد شد.

وی هم‌چنین با بیان این‌که «اگر امیدمان به خدا باشد و جز از گناهمان نترسیم مشکلات حل خواهد شد» مسائل مطرح شده در این جلسه را به حق دانست.

رئیس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم باور و دین‌مان را به عنوان راه درست در دنیا نشان دهیم و از ذلت به عزت برسیم باید در جایی نباشیم که کتاب و حضرت علی (ع) و رسول خدا (ص) را فراموش کنیم. شیعه تنها به حرف نیست. ما باید زینت امام باشیم و این با تلاش و کوشش ما امکانپذیر است.

وی با بیان این‌که «علم و خلاقیت را مفت به کسی نمی‌دهند» تاکید کرد: مدیران باید دید عقاب داشته باشند و کمتر بودن و عقب بودن از دیگران را نپذیرند.

وی هم‌چنین با بیان این‌که «خدا از جایی به ما کمک خواهد کرد که محاسبه نمی‌شود» اظهار کرد: ما از تهدید نمی‌ترسیم و با کسی سر دعوا نداریم. با همسایگان‌مان رابطه داریم و به دنبال کشورگشایی نیستیم. ما به دنبال زندگی در صلح و آرامش هستیم. ما با مسلمانان تمام بلاد اسلامی برادریم.

پزشکیان با بیان این‌که «ریشه تمام مشکلات و راه حل‌های آن مشخص است» تاکید کرد: برای تمام مشکلات موجود راه حل وجود دارد. مشکل نبود وحدت و انسجامی است که بین افراد به حل مشکلات منجر می‌شود.

وی منطقه رود کارون را سرمایه‌ای اشتغالزا دانست در صورتی‌که راه استفاده از آن فراهم شود و افزود: همه خاک خوزستان طلاست و ما آمده ایم مشکلات را حل کنیم. اولویت ما هم حل مشکلات مدارس و ساخت مدارس از ساخت ساختمان تا شیوه آموزش و پرورش است.

وی تاکید کرد که افرادی از همین منطقه باید برای حل مسائل این منطقه انتخاب شوند و این‌گونه نیست که مثلا شخص از تهران با فکری برتر و به عنوان کارشناس می‌تواند بیاید و مشکلات خوزستان را حل کند، ولی خود بومی‌های خوزستان نمی‌توانند.

رئیس‌جمهور گفت که باید اختیار بدهیم که استعداد‌های استان‌ها رشد کنند و داشته‌های‌مان را بر اساس عدالت تقسیم و از تجربه‌های یکدیگر استفاده کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد که باور و اعتقاد من این است که با وحدت و انسجام، تحت رهبری مقام معظم رهبری قادر خواهیم بود همه مشکلات را حل کنیم. معتقدم با دنیا هم باید با زبان صلح صحبت کنیم و دعوا نکنیم.

وی با خواندن این بیت که آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/ با دوستان مروت با دشمنان مدارا افزود: چین با تمام عظمتی که دارد اولین دشمن خود را آمریکا می‌داند، با این حال با او مدارا می‌کند برای این‌که می‌خواهد حداکثر منفعت را از دنیایی که در آن زندگی می‌کند داشته باشد.

پزشکیان با یادآوری این نکته که «مقام معظم رهبری سیاست خارجی را بر اساس عزت و مصلحت و حکمت تبیین کرده‌اند» گفت: بنابراین باید با همه ارتباط داشته باشیم. غیر از اسرائیل که در مقوله متجاوزین است و نشان داد که انسانیت برایش پشیزی نمی‌ارزد. در گفتگو با سران مختلف هم گفتم که کشتار زنان و جوانان و کودکان توسط اسرائیل هیچ توجیهی ندارد. اقدامات اسرائیل بر پایه هیچ منطقی استوار نیست و کسانی که او را توجیه می‌کنند، اسلحه می‌دهند و پشتیبانی می‌کنند، حق ندارند از حقوق بشر به ایران سخن بگویند. کسانی باید از حقوق بشر بگویند که انسانیت برایشان اهمیت داشته باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی