تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
جنگ حماس و اسرائیل

آخرین تحولات غزه؛ جنایات اسرائیل ادامه دارد

همزمان با ورود جنگ غزه به چهارصد و شصت و هفتمین روز خود، جنگنده‌های رژیم اسرائیل حملات شدیدی به برخی مناطق نوار غزه انجام دادند.

کد خبر: ۱۷۸۶۹۸
۱۰:۱۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۳

آخرین تحولات غزه؛ جنایات اسرائیل ادامه دارد

دیدارنیوز: باوجود نزدیک شدن به آتش‌بس در غزه، جنایات اسرائیل در این منطقه همچنان ادامه دارد.

اسرائیل در چهارصد و شصت و هفتمین روز جنگ علیه نوار غزه و در آستانه برقراری آتش بس، به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه داد.

به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، همزمان با ورود جنگ غزه به چهارصد و شصت و هفتمین روز خود، جنگنده‌های رژیم اسرائیل حملات شدیدی به برخی مناطق نوار غزه انجام دادند.

منابع فلسطینی از شهادت سه فلسطینی در نتیجه بمباران منزلی در اردوگاه «البریج» در مرکز غزه و نیز زخمی شدن شماری بر اثر بمباران یک چادر در منطقه «المواصی» در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه خبر دادند.

منابع مذکور از شهادت هفت فلسطینی در بمباران مدرسه آوارگان در خیابانی در شهر غزه در شمال این منطقه و بمباران منازل در محله‌های «الزیتون و الصفطاوی» در شهر غزه در شمال غزه خبر دادند.

همچنین برخی از فلسطینیان در بمباران منزلی در شهر «دیرالبلح» و نیز منزلی در اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه به شهادت رسیدند.

در همین راستا، شبکه الجزیره اعلام کرد که از بامداد امروز چهارشنبه تاکنون دست کم ۲۶ شهروند فلسطینی در حملات مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه شهید شده اند.

این جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه درحالی است که پایگاه العربی الجدید درباره آخرین تحولات مربوط به برقراری آتش بس در نوار غزه نوشت: یک منبع آگاه به مذاکرات غیرمستقیم میان جنبش حماس و رژیم اسرائیل به پایگاه العربی الجدید گفت که این جنبش موافقت خود را با پیش نویس توافق اعلام کرده و خواستار نقشه روشنی از جزئیات همه مناطق جغرافیایی شده است که ارتش اشغالگر از آن عقب نشینی خواهد کرد. جنبش حماس همچنین خواستار نیز تعیین موعد هر عقب نشینی شده است.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، همچنین به نگرانی جنبش حماس از عهد شکنی و شانه خالی کردن اشغالگران از عقب نشینی تدریجی در صورت نبود نقشه‌های روشن و واضح در نزد میانجی گران که بتوان در صورت عهدشکنی رژیم اسرائیل به آن مراجعه کرد، اشاره کرد.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های این باریکه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۵ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير