کارلوس کیروش، سرمربی پرتغالی سابق تیم ملی کشورمان، پس از اخراج سامی طرابلسی در پی ناکامی تونس در جام ملتهای آفریقا به دنبال نشستن در جایگاه او و حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ است.

دیدارنیوز: سرمربی سابق تیم ملی کشورمان سودای حضور در جام جهانی دیگری را دارد.
به نقل از سایت تونسی «sport.nessma.tv»، کارلوس کیروش، سرمربی پرتغالی سابق تیم ملی کشورمان، پس از اخراج سامی طرابلسی در پی ناکامی تونس در جام ملتهای آفریقا به دنبال نشستن در جایگاه او و حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ است.
تونس که به عنوان دومین تیم قاره آفریقا صعودش به جام جهانی را قطعی کرد در دوره در حال برگزاری جام ملتهای آفریقا با وجود صعود به عنوان تیم دوم گروه در ضربات پنالتی مرحله یکهشتم نهایی مقابل مالی شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت. همین عامل، سران فدراسیون تونس را به فکر برکناری او انداخت.
طبق گزارش رسانه تونسی، کیروش پس از اطلاع از موضوع، تصمیم گرفته جریمه فسخ قرارداد با تیم ملی قبلیاش (عمان) را بپردازد. بر این اساس خودش را به فدراسیون تونس پیشنهاد داده و مایل است پست خالی مانده را در اختیار بگیرد. او در صورت رسیدن به هدفش، رکورد مشترک پنجمین حضور در جام جهانی را جشن میگیرد.