تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
تفاهمنامه همکاری دولت و بنیاد مستضعفان امضا شد

هزینه ۲ هزار میلیاردی دولت و بنیاد مستضعفان برای ساخت کلاس درس در مناطق محروم

در مراسمی با حضور مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری تفاهمنامه همکاری در زمینه تامین ۲ هزار میلیارد تومان به صورت مساوی میان دولت و بنیاد مستضعفان به منظور احداث حدود ۲ هزار کلاس درس در مناطق محروم و کم برخوردار به امضای دهقان رئیس بنیاد مستضعفان و کاظمی وزیر آموزش و پرورش رسید.

کد خبر: ۱۷۸۰۴۵
۱۲:۱۳ - ۱۳ دی ۱۴۰۳

هزینه ۲ هزار میلیاردی دولت و بنیاد مستضعفان برای ساخت کلاس درس در مناطق محروم

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه همکاری دولت و بنیاد مستضعفان در زمینه محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی اتفاقی مبارک و فتح بابی برای تعاملات و همکاری‌های بیشتر در حوزه‌های دیگر است، تصریح کرد‌: دولت آمادگی دارد با برگزاری جلسات مستمر با مدیران بنیاد مستضعفان بستر‌ها و زمینه‌های همکاری میان دولت و این بنیاد در سایر زمینه‌ها را مشخص و به مرحله اجرا برساند.

مسعود پزشکیان در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان دولت و بنیاد مستضعفان، در زمینه محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی که شامگاه چهارشنبه برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات و خدمات این بنیاد در راستای کمک به رفع استضعاف و محرومیت در مناطق محروم و افزایش توانمندی مستضعفان گفت: دولت چهاردهم یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های خود را محرومیت‌زدایی و اجرای عدالت قرار داده و در این راستا از ظرفیت و کمک نهاد‌هایی همچون بنیاد مستضعفان در تحقق این هدف استقبال و استفاده خواهد کرد.

پزشکیان در ادامه به برنامه دولت برای رفع محرومیت از فضا‌های آموزشی و تغییر در روش‌های آموزش در مدارس دولتی اشاره کرد و گفت‌: بنا داریم با مشارکت‌های بین بخشی و همچنین به میدان آوردن مردم ظرف مدت یک سال برای تمام مناطق محروم فاقد مدرسه استاندارد و مناسب، مدرسه بسازیم و اینکه اجرای بخشی از این طرح بزرگ ملی را بنیاد مستضعفان برعهده می‌گیرد، مایه خرسندی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه روش ما در اجرای این پروژه پیمانکاری نخواهد بود و محوریت کار به مردم سپرده خواهد شد، افزود‌: ما معتقدیم که با تجمیع ظرفیت‌ها و به میدان آمدن مردم و مدیران، بسیاری از کار‌ها شدنی است، لذا در مسیر اجرای این طرح از کارگری کردن برای محرومین و مستضعفین هم ابایی نداریم.

پزشکیان با بیان اینکه همکاری دولت و بنیاد مستضعفان در این طرح اتفاقی مبارک و فتح بابی برای تعاملات و همکاری‌های بیشتر در حوزه‌های دیگر است، تصریح کرد‌: دولت آمادگی دارد با برگزاری جلسات مستمر با مدیران بنیاد مستضعفان، بستر‌ها و زمینه‌های همکاری میان دولت و این بنیاد در دیگر حوزه‌ها را مشخص و به مرحله اجرا برساند.

در این مراسم در حضور پزشکیان رئیس جمهور تفاهمنامه همکاری در زمینه تامین ۲ هزار میلیارد تومان به صورت مساوی میان دولت و بنیاد مستضعفان به منظور احداث حدود ۲ هزار کلاس درس در مناطق محروم و کم برخوردار به امضای دهقان رئیس بنیاد مستضعفان و کاظمی وزیر آموزش و پرورش رسید.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر