تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
داده‌های جدید نشان داد

۶ ساعت عمر بیشتر با یک ساعت پیاده‌روی

داده‌های مطالعه‌ای نشان می‌دهد که اگر جزو افراد کم‌تحرک هستید، به ازای هر یک ساعت پیاده‌روی، ۶٫۳ ساعت به عمرتان افزوده می‌شود.

کد خبر: ۱۷۷۹۲۱
۱۰:۱۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

۶ ساعت عمر بیشتر با یک ساعت پیاده‌روی

دیدارنیوز: مطالعه‌ی جدید محققان به همه‌ی ما انگیزه‌ی بیشتری برای بیرون‌رفتن و ورزش‌کردن می‌دهد: هر روز که بتوانید یک ساعت پیاده‌روی اضافی داشته باشید، می‌توانید طول عمر خود را تا ۶ ساعت افزایش دهید. این یافته که نتیجه‌ی مطالعه‌ی تیمی به سرپرستی محققان دانشگاه گریفیث استرالیا براساس داده‌های ردیاب تناسب اندام است، خبر خوبی برای افراد کم‌تحرک محسوب می‌شود.

به نقل از زومیت، اگر در‌حال‌حاضر جزو پرتحرک‌ترین افراد جامعه هستید، یک ساعت پیاده‌روی اضافی آنچنان برایتان اثرگذار نخواهد بود؛ زیرا احتمالاً از قبل بیشتر فواید فعال‌بودن را به‌دست آورده‌اید. با‌این‌حال، اهمیت مطالعه‌ی جدید این است که مزایای سبک زندگی فعال را برجسته و کمی‌سازی می‌کند.

محققان در مقاله‌ی خود با اشاره به ۲۵ درصد از پرتحرک‌ترین افراد ساکن ایالات متحده، می‌نویسند: «اگر همه‌ی افراد به اندازه‌ی ۲۵ درصد جمعیت فعال باشند، آمریکایی‌های بالای ۴۰ سال، به‌طور متوسط ​​می‌توانند ۵٫۳ سال بیشتر زندگی کنند.»

بیش‌ترین افزایش طول عمر به ازای هر ساعت پیاده‌روی در افرادی مشاهده شد که در طیف میزان تحرک، جزو ۲۵ درصد آخر بودند. برای این افراد، افزودن تنها یک ساعت پیاده‌روی اضافی می‌تواند طول عمر آن‌ها را تقریباً ۶٫۳ ساعت (۳۷۶٫۳ دقیقه) افزایش دهد.

تیم تحقیقاتی داده‌های فعالیت ردیاب تناسب اندام را از نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه (NHANES) در ایالات متحده تجزیه‌و‌تحلیل کرد که سالانه ۵هزار داوطلب را جذب می‌کند. در این مطالعه‌ی خاص، داده‌های مربوط به ۸۲۴ شرکت‌کننده حذف شد، زیرا آن‌ها به اندازه کافی از ردیاب استفاده نمی‌کردند.

برای تخمین اینکه چگونه تغییرات در سطح فعالیت بر خطر مرگ‌و‌میر تأثیر می‌گذارد، محققان از داده‌های NHANES در کنار یک مدل جدول زندگی استفاده کردند که میزان مرگ‌و‌میر در سنین خاص و مطالعات قبلی در مورد ورزش و طول عمر را ردیابی می‌کند.

هدف محققان این است که آگاهی افراد درباره‌ی فواید چشمگیر سلامتی حاصل از تحرک بیشتر را افزایش و به کم‌تحرک‌ترین افراد جامعه نشان دهند که تغییر جایگاهشان از گروه افراد دارای کم‌ترین تحرک به گروه افراد دارای بیش‌ترین تحرک، آسان‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنند.

لنرت ویرمن، استاد بهداشت عمومی در دانشگاه گریفیث می‌گوید: «این یک چشم‌انداز غیرمنطقی نیست، زیرا ۲۵ درصد از جمعیت در‌حال‌حاضر این کار را انجام می‌دهند.» هر نوع ورزش می‌تواند به شما کمک کند تا به یک‌چهارم افراد دارای بیش‌ترین تحرک در بالای نمودار برسید؛ اما به‌طور تقریبی، این سطح فعالیت تقریباً معادل کمتر از سه ساعت پیاده‌روی در روز است.»

هرچند این ایده که ورزش می‌تواند به عمر طولانی‌تر منجر شود، موضوع جدیدی نیست، بیان فواید آن با عبارات ساده و قابل‌اندازه‌گیری واقعاً می‌تواند توجه را به خود جلب کند؛ عباراتی مانند فقط پنج دقیقه ورزش در روز برای کاهش فشار خون یا کافی‌بودن ۹ ثانیه ورزش در هفته برای عضله‌سازی. اکنون، یک هدف جدید وجود دارد: اضافه‌کردن یک ساعت پیاده‌روی اضافی در روز. اگر این احساس ترسناک است، به یاد داشته باشید که هر مقدار ورزش هنوز هم تغییر مثبتی در سلامت و تندرستی شما ایجاد می‌کند.

ویرمن معتقد است که فعالیت بدنی تاثیرگذاری بالایی دارد و اگر چیزی وجود داشته باشد که بتواند خطر مرگ شما را به بیش از نصف برساند، فعالیت بدنی است. او همچنین می‌گوید اگر سرمایه‌گذاری بیشتری در ترویج فعالیت بدنی و ایجاد محیط‌های زندگی مناسب برای آن مثل محله‌های قابل پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری و سیستم‌های حمل‌و‌نقل عمومی مناسب و مقرون‌به‌صرفه، انجام شود، می‌توانیم نه تنها طول عمر را افزایش دهیم بلکه فشار بر سیستم‌های بهداشتی و محیط زیست را نیز کاهش دهیم.

مقاله محققان در نشریه British Journal of Sports Medicine منتشر شده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی