تیتر امروز

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
برای پیشگیری از تب مالت

۳۴۷ هزار راس دام در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند

برای پیشگیری از تب مالت (بروسلوز) که یک بیماری عفونی قابل انتقال از دام به انسان است، ۳۴۷ هزار و ۳۳۲ رأس دام در استان سیستان و بلوچستان علیه این بیماری واکسینه شدند.

کد خبر: ۱۷۷۷۸۹
۱۹:۵۰ - ۰۸ دی ۱۴۰۳

۳۴۷ هزار راس دام در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند

دیدارنیوز _ استان سیستان و بلوچستان: مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: برای پیشگیری از تب مالت (بروسلوز) که یک بیماری عفونی قابل انتقال از دام به انسان است، ۳۴۷ هزار و ۳۳۲ رأس دام در استان علیه این بیماری واکسینه شدند.

غلامرضا سرگزی در گفتگو با ایسنا بیان کرد: عمده‌ترین راه انتقال بیماری تب مالت یا بروسلوز به انسان از طریق خوراکی به ویژه محصولات لبنی شیر، بستنی و پنیر غیر پاستوریزه است.

وی افزود: یکی دیگر از راه‌های انتقال بیماری عدم رعایت اصول بهداشتی پرورش مانند تماس با ترشحات رحمی و جنین‌های سقط شده در دام‌های آلوده و عدم واکسیناسیون دام‌ها علیه این بیماری و ورود دام قاچاق به گله است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از علائم بیماری در انسان تب مواج و دوره‌ای، لرز شدید، عرق کردن شدید، درد‌های پشت و ستون فقرات بدن، سردرد، بی‌اشتهایی، یبوست و گاهی اسهال است.

وی گفت: در این بیماری بیشتر دام‌ها در اولین آبستنی بعد از ابتلا به بیماری دچار سقط جنین می‌شوند و معمولا سقط جنین در گاو در سه ماه آخر آبستنی انجام می‌شود و همچنین در برخی از دام‌ها ممکن است تورم مفاصل باشد.

سرگزی خاطر نشان کرد: از راه‌های کنترل و پیشگیری می‌توان به جلوگیری از ورود دام قاچاق یا غیرمجاز به دامداری‌ها، واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همکاری با تیم‌های عملیاتی دامپزشکی، عدم مصرف شیرخام و غیر پاستوریزه، استفاده از دستکش برای معدوم کردن بره‌ها یا گوساله‌های سقط شده و مراجعه سریع افراد مشکوک به بیماری به مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۳۴۷ هزار و ۳۳۲ رأس دام شامل دامداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی و مناطق روستایی و عشایری سیستان و بلوچستان علیه بیماری تب مالت شامل ۳۱۹ هزار و ۶۲۲ بره و بزغاله، ۹ هزار و ۵۲۶ رأس گوساله و ۱۸ هزار و ۱۸۴ راس گاو بالغ علیه بیماری تب مالت واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در این مدت خون‌گیری و تست آزمایشگاهی از ۱۷ هزار و ۲۸ رأس دام انجام شد و در زمینه انجام ارزیابی اثر بخشی تزریق واکسیناسیون برو سلوز در جمعیت گوسفند و بز، تعداد ۶۳۴ رأس گوسفند و بز ارزیابی شدند.

وی افزود: شهروندان باید موارد بهداشتی ذکر شده و به ویژه عدم مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه را مدنظر داشته باشند و در صورت استفاده از شیر غیرپاستوریزه، حداکثر به مدت پنج دقیقه جوشانده و سپس مصرف کمند، همچنین توجه داشته باشند که پیشگیری از وقوع بیماری تب مالت به مراتب ساده‌تر از درمان آن است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها