تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
برای پیشگیری از تب مالت

۳۴۷ هزار راس دام در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند

برای پیشگیری از تب مالت (بروسلوز) که یک بیماری عفونی قابل انتقال از دام به انسان است، ۳۴۷ هزار و ۳۳۲ رأس دام در استان سیستان و بلوچستان علیه این بیماری واکسینه شدند.

کد خبر: ۱۷۷۷۸۹
۱۹:۵۰ - ۰۸ دی ۱۴۰۳

۳۴۷ هزار راس دام در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند

دیدارنیوز _ استان سیستان و بلوچستان: مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: برای پیشگیری از تب مالت (بروسلوز) که یک بیماری عفونی قابل انتقال از دام به انسان است، ۳۴۷ هزار و ۳۳۲ رأس دام در استان علیه این بیماری واکسینه شدند.

غلامرضا سرگزی در گفتگو با ایسنا بیان کرد: عمده‌ترین راه انتقال بیماری تب مالت یا بروسلوز به انسان از طریق خوراکی به ویژه محصولات لبنی شیر، بستنی و پنیر غیر پاستوریزه است.

وی افزود: یکی دیگر از راه‌های انتقال بیماری عدم رعایت اصول بهداشتی پرورش مانند تماس با ترشحات رحمی و جنین‌های سقط شده در دام‌های آلوده و عدم واکسیناسیون دام‌ها علیه این بیماری و ورود دام قاچاق به گله است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از علائم بیماری در انسان تب مواج و دوره‌ای، لرز شدید، عرق کردن شدید، درد‌های پشت و ستون فقرات بدن، سردرد، بی‌اشتهایی، یبوست و گاهی اسهال است.

وی گفت: در این بیماری بیشتر دام‌ها در اولین آبستنی بعد از ابتلا به بیماری دچار سقط جنین می‌شوند و معمولا سقط جنین در گاو در سه ماه آخر آبستنی انجام می‌شود و همچنین در برخی از دام‌ها ممکن است تورم مفاصل باشد.

سرگزی خاطر نشان کرد: از راه‌های کنترل و پیشگیری می‌توان به جلوگیری از ورود دام قاچاق یا غیرمجاز به دامداری‌ها، واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همکاری با تیم‌های عملیاتی دامپزشکی، عدم مصرف شیرخام و غیر پاستوریزه، استفاده از دستکش برای معدوم کردن بره‌ها یا گوساله‌های سقط شده و مراجعه سریع افراد مشکوک به بیماری به مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۳۴۷ هزار و ۳۳۲ رأس دام شامل دامداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی و مناطق روستایی و عشایری سیستان و بلوچستان علیه بیماری تب مالت شامل ۳۱۹ هزار و ۶۲۲ بره و بزغاله، ۹ هزار و ۵۲۶ رأس گوساله و ۱۸ هزار و ۱۸۴ راس گاو بالغ علیه بیماری تب مالت واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در این مدت خون‌گیری و تست آزمایشگاهی از ۱۷ هزار و ۲۸ رأس دام انجام شد و در زمینه انجام ارزیابی اثر بخشی تزریق واکسیناسیون برو سلوز در جمعیت گوسفند و بز، تعداد ۶۳۴ رأس گوسفند و بز ارزیابی شدند.

وی افزود: شهروندان باید موارد بهداشتی ذکر شده و به ویژه عدم مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه را مدنظر داشته باشند و در صورت استفاده از شیر غیرپاستوریزه، حداکثر به مدت پنج دقیقه جوشانده و سپس مصرف کمند، همچنین توجه داشته باشند که پیشگیری از وقوع بیماری تب مالت به مراتب ساده‌تر از درمان آن است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر