تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

تلاش برای پایان دادن به شایعه مرگ بن سلمان در تیراندازی اخیر ریاض

مشاور ویژه ولیعهد عربستان با انتشار تصاویری از او در مصر، تلاش کرد به شایعات درباره زخمی شدن و یا حتی کشته شدن بن سلمان پایان دهد.

کد خبر: ۱۷۶۹
۱۴:۴۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در توییتی که بدر العساکر، مشاور ویژه محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان منتشر کرده، عکسی از او به همراه محمد بن زاید، ولیعهد امارات و حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین دیده می‌شوند که لباس غیر رسمی به تن دارند و به نظر می‌رسد مهمان عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر باشند.

العساکر در توییت خود درباره عکس نوشته است: دیداری دوستانه میان برادران ادامه دارد... چند روز پیش در میهمانی عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر.

انتشار این تصویر از سوی العساکر به نظر می‌رسد تلاشی از سوی مسئولان سعودی باشد تا به شایعات پیرامون زخمی شدن و یا کشته شدن محمد بن سلمان در حادثه تیراندازی اخیر در کاخ پادشاهی عربستان پایان دهند.

شامگاه شنبه، اول اردیبهشت، صدای تیراندازی و انفجارهایی در اطراف کاخ پادشاهی در ریاض پایتخت عربستان شنیده شد که ساعتی بعد مسئولان سعودی مدعی شدند سامانه‌های پدافند هوایی کاخ یک پهباد تفریحی را بر فراز کاخ تشخیص داده و صدای شلیک گلوله برای هدف قرار دادن این هواگرد ناشناس بوده است.

با این حال غیبت طولانی محمد بن سلمان و ظاهر نشدن او در انظار عمومی از آن زمان تاکنون باعث شده که گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره زخمی شدن و یا حتی کشته شدن او در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها منتشر شود.

البته هیچ یک از رسانه‌های امارات، مصر و یا بحرین خبری درباره این دیدار منتشر نکرده‌اند که احتمال اینکه تصویر مربوط به گذشته و پیش از حادثه تیراندازی باشد را تقویت می‌کند. درواقع همین توئیت هم می‌تواند به دلیلی دیگر برای تقویت شایعات تبدیل شود.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور