تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
از آلودگی هوا و مشکلات شهرداری چه خبر؟

زاکانی خواستار بازنگری در دکترین هسته‌ای شد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در مراسم روز دانشجو در دانشگاه شاهد ادعا کرد: امروز نیازمند بازبینی دکترین خود در برخی مسائل حتی هسته‌ای هستیم. بازبینی دکترین هسته‌ای ما امروز ضرورت دارد.

کد خبر: ۱۷۶۸۹۰
۱۶:۵۸ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: شهردار تهران با اشاره به اینکه بزرگترین کار امروز ما استحکام درونی است، تاکید کرد: امروز نیازمند بازبینی دکترین خود در برخی مسائل حتی هسته‌ای هستیم. بازبینی دکترین هسته‌ای ما امروز ضرورت دارد. پیامش هم از ایران بیرون رفته است.

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در مراسمی که امروز به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شاهد برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: امروز در حال گذر از شرایط بسیار خطیری هستیم که اگر به ابعاد آن دقت نکنیم برای صد‌ها سال می‌بازیم و آسیب آن را قرن‌ها خواهیم دید، اما اگر دقت کنیم به بهترین وجه می‌توانیم، این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه امروز حوادث بسیار سخت و سنگینی در سوریه اتفاق افتاده است، یادآور شد: باید واکاوی و گذشته را مرور کرد تا چرایی و چگونگی این اتفاق را دید و آثار آن را برای آینده تخمین زد.

زاکانی با اشاره به اینکه در دوران پیروزی انقلاب همه جریانات خود را با امام راحل تنظیم می‌کردند، اظهار داشت: قبل از نهضت امام بخشی از تاریخ ایران رقم می‌خورد و با نهضت امام بخشی دیگر و شرایط شکل دیگری است. بعد از پیروزی انقلاب ما در هر مواجه‌ای که با آمریکا داشتیم پیروز خارج شدیم. قبل از پیروزی انقلاب فصل شکست‌ها و جدایی سرزمین‌های ماست. هرکسی از راه رسید یک تکه از این کشور را گرفت و یک سیلی هم به مردم ما زد، اما با پیروزی انقلاب اسلامی ورق برگشت.

وی با یادآوری اینکه مواجهه‌های ما بی‌هزینه نیست، تاکید کرد: هزینه می‌دهیم، اما سربلند بیرون می‌آییم. در دفاع مقدس ۸ سال هزینه دادیم و بیش از ۲۰۰ هزار شهید دادیم، اما نهایت پیروز از این میدان خارج شدیم. عاقبت ما و تجاوز کننده به کشور ما نیز معلوم است که او امروز کجاست و ما کجا هستیم. باید فرآیندی به این مسائل نگاه کنید نمی‌توانید با یک اتفاق و یا یک شکست، پیروز قطعی و یا شکست خورده را تحلیل کرد.

شهردار تهران تصریح کرد: اگر جایی شکست خوردیم، شکست در جهت‌گیر‌های کلان نبوده است. شکست در یک عملیات یا یک اتفاق بوده است.

شهردار تهران با بیان اینکه موضوع سوریه یک موضوع فوقالعاده کلیدی است، افزود: موضوع سوریه و تحولات آن حتماً در برخی مسائل اثر می‌گذارد، اما آن‌هایی که اثر قطعی آن را با نابودی مقاومت قرین کردند، اشتباه می‌کنند.

زاکانی گفت: در ماجرای سوریه آسیب خوردیم، اما این بخشی از ماجراست و همه ماجرا نیست. در اصل ماجرا این جریان مقاومت که توانسته است به برخی پیروزی‌ها نایل آید.

وی گفت: در سال ۲۰۱۱ وقتی تصمیم گرفتند حلقه مقاومت را از ضعیف‌ترین نقطه آن که سوریه بود بشکنند، شروع کردند با ایجاد جریان افراطی خطرناک که علیه اسلامیت، انسانیت، تمدن و به معنای واقعی توحش کامل بود به جان سوریه افتادن. یادتان هست چگونه سر می‌بریدند، ۸۵ درصد سوریه را گرفتند و سمت عراق رفتند. به ۴۰ کیلومتری مرز ما نزدیک شدند به آن‌ها پیغام داده شد که نزدیک‌تر نیایید.

زاکانی گفت: وقتی به شمال عراق رفتند و اقلیم کردستان و بارزانی در حال سقوط بود حاج قاسم با چند سرباز به آنجا رفت و ورق برگشت؛ لذا این موج خوابید. اگر امروز کسی مثل جولانی به ایران و مقاومت بد و بیراه می‌گوید به این دلیل است که آن سال نتوانستند نقشه خود را اجرا کنند.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین کار امروز ما استحکام درونی است، تاکید کرد: امروز نیازمند بازبینی دکترین خود در برخی مسائل حتی هسته‌ای هستیم. بازبینی دکترین هسته‌ای ما امروز ضرورت دارد. پیامش هم از ایران بیرون رفته است. آینده جهان به مقاومت شما و ما است. به لطف الهی مقاومت پیروز است.

زاکانی گفت: بزرگترین مشکل ما امروز اتهام‌زنی به همدیگر است. دشمن به راحتی خیانت می‌کند و ما به همدیگر آسیب می‌زنیم. نیازمند انسجام و یک دست شدن هستیم. در این مسیر باید از برخی اشتباهات هم اغماض کنیم تا بتوانیم با انسجام ریشه دشمن را بزنیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
دکتر محمدعلی محمدی م.ریحان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
0
0
فعلا شما تشریف ببر تا دکترین شهرداری عوض بشه
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر