تیتر امروز

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...
مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
وزیر آموزش و پرورش خبر داد

زنگ استکبارستیزی در مدارس/ حمایت از غزه و لبنان در راهپیمایی

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش ضمن نواختن زنگ استکبار ستیزی در روز ۱۳ آبان گفت: امروز با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان، انزجار خود را از استکبار و حمایت از مردم و دانش‌آموزان غزه و لبنان فریاد می‌زنیم.

کد خبر: ۱۷۴۹۲۵
۰۹:۳۴ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳

زنگ استکبارستیزی در مدارس/ حمایت از غزه و لبنان در راهپیمایی

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان، انزجار خود را از استکبار و حمایت از مردم و دانش‌آموزان غزه و لبنان فریاد می‌زنیم، گفت: امروز جنایات آمریکا و اسرائیل را در غزه و لبنان شاهد هستیم؛ بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده‌اند که ۱۷ هزار نفر دانش‌آموز هستند.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش ضمن نواختن زنگ استکبار ستیزی، با بیان اینکه این زنگ نشانه تنفر از آمریکا و اسرائیل است گفت: این زنگ در مدارس سراسر کشور امروز نواخته شد.

وی با بیان اینکه ۱۳ آبان فرصتی است تا خاطرات جنایات کشور‌های استکبار به ویژه آمریکا و اسرائیل را مرور کنیم افزود: امسال متفاوت از تمام سال‌های گذشته است و دانش‌آموزان باید بدانند چرا ۱۳ آبان روز دانش‌آموز است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه روز ۱۳ آبان رژیم شاه به دستور آمریکا، دانش‌آموزان را در مقابل دانشگاه تهران به رگبار بست و ۵۶ نفر از مردم بیگناه کشور را به خاک و خون کشید ادامه داد: ۱۳ آبان روز تسخیر سفارت آمریکا است.

کاظمی با بیان اینکه آمریکا در ۴۵ سال گذشته جنایات مختلفی را علیه ایران انجام داده است گفت: بزرگترین جنایت، آغاز جنگ تحمیلی بود.

وی با بیان اینکه امروز جنایات آمریکا و اسرائیل را در غزه و لبنان شاهد هستیم افزود: بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که ۱۷ هزار نفر دانش‌آموز هستند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان، انزجار خود را از استکبار و حمایت از مردم و دانش‌آموزان غزه و لبنان فریاد می‌زنیم، خطاب به دانش‌آموزان گفت: رهبر انقلاب در سخنان دیروز خود به چند نکته اشاره کردند از جمله اینکه مسیر سخت و سنگین دستیابی به پیشرفت و قله‌های علم و دانش را نمی‌توان پیمود مگر با ایمان به خداوند.

کاظمی اظهار کرد: یاد خدا را هر روز در دل‌های خود زنده نگه دارید و نماز را فراموش نکنید.

زنگ استکبار ستیزی در حالی توسط وزیر آموزش و پرورش و یکی از دانش‌آموزان مدرسه نواخته شد که شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» توسط دانش‌آموزان فریاد زده شد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
0
0
وزیر .... و کم سواد
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
امروز يکشنبه ۱۹ بهمن
پرطرفدارترین ها