تیتر امروز

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

آمریکا و هم‌پیمانان عربش رهبران حزب‌الله را تحریم کردند

آمریکا و هم‌پیمانانش از اعمال تحریم‌هایی جدید علیه حزب‌الله لبنان خبر دادند.

کد خبر: ۱۷۳۷
۱۱:۱۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله، سیدحسن نصرالله، رهبر مقاومت اسلامی لبنان را هدف قرار می‌دهد و برخی کشورهای عربی شامل عربستان، قطر، بحرین، عمان،کویت و امارات این تحریم‌ها را اجرا خواهند کرد.

این کشورها رهبران حزب‌الله لبنان از جمله سیدحسن نصرالله و نعیم قاسم را تحریم‌کرده‌اند. علاوه بر این، این تحریم‌ها سه عضو دیگر شورای رهبری حزب‌الله شامل حسین الخلیل، إبراهیم أمین السید و محمد یزبک را در برمی‌گیرد.

بر این اساس، طلال حمیه، هشام سیف‌الدین، علی یوسف شراره و شرکت تحت ریاست او به نام اسپکتروم، گروه انما، گروه مهندسی و قراردادی انما، حسن ابراهیمی و بازرگانی ماهر از جمله دیگر افراد و شرکت‌های تحریم شده هستند.

استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که آمریکا و این شش کشور اقداماتی مهم برای مختل کردن فعالیت‌های حزب‌الله از طریق تحریم رهبری آن انجام دادند.

وی در ادامه این ادعای بی‌اساس را مطرح کرد که این کشورها یک بار دیگر نشان دادند از طریق مقابله با «نفوذ بی‌ثبات‌کننده حزب‌الله و ایران»، به امنیت بین‌المللی اهمیت بسیاری قائل هستند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد: کشورهای ما با هدف قرار دادن حزب‌الله تمایز اشتباه میان طرح‌های تروریستی حزب‌الله و شاخه سیاسی آن را رد کردند.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد