تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
اخبار استان مازندران

ورود اولین گروه پرندگان مهاجر در مازندران/ لزوم رعایت امنیت پرندگان مهاجر

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران گفت: مازندران به دلیل شرایط تالابی هوای مناسب به دلیل قرار گرفتن در جنوب دریای خزر، همیشه محل تردد پرندگان مهاجر است و باید امنیت زیست محیطی برای پرندگان رعایت شود.

کد خبر: ۱۷۲۱۲۳
۱۲:۵۸ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳

ورود اولین گروه پرندگان مهاجر در مازندران/ لزوم رعایت امنیت پرندگان مهاجر

 

دیدارنیوز ـ استان مازندران: کوروس ربیعی در گفتگو با ایسنا با اشاره به ورود اولین گونه‌های پرندگان مهاجر در مازندران خاطرنشان کرد: پرندگانی مانند حواصیل‌ها و خوتکا‌ها از جمله پرندگان زمستان گذران مهاجری هستند که در حال حاضر وارد استان شده‌اند.

وی گفت: از اواخر تابستان چند گروه پرندگان مهاجر هستند که از مناطق سیبری وارد استان می‌شوند، برخی پرندگان نیز پرندگان داخلی هستند که از مهاباد و آذربایجان شرقی و ... به مازندران مهاجرت می‌کنند.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه ما در بخش میانه مسیر جابجایی و مهاجرت هستیم، گفت: به دلیل اینکه در حاشیه جنوب دریای خزر واقع شدیم و هوای نسبتاً متعادل‌تر داریم همواره میزبان همیشگی پرندگان مهاجر هستیم.

ربیعی گفت: برخی پرندگان برای تولید مثل وارد استان می‌شوند مانند خوتکاها، پرستو‌ها و کاکاهایا، اما الزاما پرندگانی که وارد استان می‌شوند، مهاجر سیبری، شمال دریای خزر و قزاقستان نیستند.

وی افزود:، اما مهاجرت‌های خوتکا‌های ابرو سفید که عبوری هستند از فضا‌های تالابی استفاده می‌کنند را در روستا شاهد هستیم که پس از مدتی از استان خارج می‌شود.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران ادامه داد: برخی پرندگان مانند فلامینگوها، اردک‌های غواص و ... در استان مقیم می‌شوند که از آبان وارد مازندران می‌شوند.

ربیعی گفت: آب‌بندان‌ها با اولین بارش در استان محیط خوبی برای حضور پرندگان مهاجر هستند و محیط‌های آب‌بندانی ما مناسب‌ترین محیط برای پذیرش پرندگان گونه‌های مهاجر زمستان گذران است.

وی تصریح کرد: مازندران همیشه محل تردد پرندگان مهاجر است و با توجه به شرایط تالابی و پراکنش‌های خوبی که در حوزه آب‌بندان‌های استان وجود دارد؛ همچنین آب و هوای نسبتا مناسب‌تر در زمستان و شرایط مساعد سردی هوا به دلیل اینکه مازندران در جنوب دریای خزر قرار دارد و همچنین ممنوعیت شکار در استان، فضای مناسبی برای حضور پرندگان است، بنابراین لازم است امنیت زیست محیطی برای پرندگان رعایت شود.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران گفت:همچنین فضا برای حضور پرندگان که جوجه آوری می‌کنند و از مناطق آفریقایی وارد و سپس از استان خارج می‌شوند می‌شوند نیز باید فراهم شود.

 

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر