تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
یک کارشناس مسائل نظامی مطرح کرد

حزب‌الله برای اسرائیل طعمه گذاشت

منیر شحاده، کارشناس مسائل نظامی بعد از حمله موشکی اخیر حزب الله لبنان به اسرائیل گفت: حزب‌الله برای اسرائیل طعمه گذاشت و به هدفش رسید.

کد خبر: ۱۷۱۰۴۳
۱۲:۲۹ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳

حزب‌الله برای اسرائیل طعمه گذاشت

دیدارنیوز: یک کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک حمله روز یکشنبه حزب‌الله لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی را استثنایی خواند و گفت حزب‌الله توانست با فریب دادن دشمن، هدفش را محقق کند.

سرهنگ «منیر شحاده» کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک گفت حزب‌الله لبنان رژیم صهیونیستی را فریب داده و برای آن طعمه گذاشت تا بتواند به حریم هوایی این رژیم نفوذ کرده و به هدف راهبردی و اساسی و نزدیک تل‌آویو دست پیدا کند.

به نقل از وبگاه خبری النشره، حزب‌الله لبنان اعلام کرد در چارچوب اولین پاسخ به ترور فؤاد شکر یکی از فرماندهان مقاومت لبنان در بیروت، یک حمله هوایی را با تعدادی موشک و پهپاد به عمق اراضی اشغالی به سمت یک هدف نظامی صهیونیستی که بعداً اعلام خواهد شد، شروع کرده است.

شحاده تاکید کرد حمله حزب‌الله با تعدادی موشک در طول جبهه‌ای که از غرب از شهر عُکا تا شرق در جولان اشغالی امتداد دارد، شروع شد تا سامانه‌های پدافند هوایی رژیم صهیونیستی؛ گنبد آهنین، فلاخن داود و جنگنده‌های این رژیم را سرگرم کند. مقاومت لبنان در اجرای طرح خود موفق شد، زیرا رژیم صهیونیستی روی این حمله موشکی متمرکز شد و مقاومت توانست با ارسال چندین پهپاد، به حریم هوایی این رژیم نفوذ کرده و به هدف اصلی خود نزدیک تل‌آویو برسد.

این کارشناس نظامی و استراتژیک حمله حزب‌الله را استثنایی خواند، زیرا توانست رژیم صهیونیستی را فریب داده، آن را به حمله موشکی سرگرم کرده و به هدفش دست یابد.

صبح روز یکشنبه حزب‌الله لبنان اعلام کرد در نخستین مرحله از انتقام ترور شهید فواد شکر که اواخر ماه ژوئیه رخ داد، ۳۲۰ موشک به سمت مواضع نظامی رژیم صهیونیستی شلیک کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر