تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

تولید روزانه زباله در کشور چند تن است؟

هاشم بانشی، رئیس کمیسیون سلامت شورای عالی استان‌ها می‌گوید که در کشور روزی ۵۰ هزار تن زباله تولید می‌شود که کمتر از ۱۰ درصد آن بازیافت می‌شود.

کد خبر: ۱۶۷۴۶۹
۱۱:۱۶ - ۰۲ تير ۱۴۰۳

تولید روزانه زباله در کشور چند تن است؟

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون سلامت شورای عالی استان‌ها با تأکید بر لزوم توجه به استاندارد سایت‌های دفن زباله به تولید روزانه ۵۰ هزار تن زباله در کشور اشاره کرد و گفت: بازیافت زباله‌ها و تفکیک از مبدأ باید در کشور مورد توجه قرار گیرد.

هاشم بانشی در گفتگو با ایسنا، در تشریح معضلات مدیریت پسماند در کشور اظهار کرد: در کشور روزی ۵۰ هزار تن زباله تولید می‌شود که کمتر از ۱۰ درصد آن بازیافت می‌شود. تکنیک جمع‌آوری، حمل و نقل و دفع زباله‌های شهری با توجه به قدمت تاریخی، اهمیت ویژه بهداشتی، اقتصادی و علی‌رغم همه موفقیت‌ها در علوم و تکنولوژی از پیشرفت چندانی برخوردار نیست. درحال حاضر در بسیاری از کشور‌های صنعتی و پیشرفته جهان نظیر ژاپن میزان بازیافت زباله صد در صد است.

وی افزود: متأسفانه در بیشتر استان‌ها و شهر‌های کشور، شاهد مشکلات جدی در زمینه دفع پسماند و عدم وجود سایت‌های زباله استاندارد هستیم که این موضوع به ویژه در استان‌های شمالی نمود بیشتری دارد و تاکنون اقدام جدی برای مدیریت پسماند در کشور انجام نشده است. نبود سایت مناسب پسماند، باعث می‌شود این زباله‌ها سر از جوی‌ها و رودخانه‌های فصلی و دائمی درآورد و از سوی دیگر سوء مدیریت این زباله‌ها امنیت اجتماعی و سلامت مردم را نشانه رفته و دستخوش آلودگی می‌کند. زیرا همه این شیرابه‌ها و آلودگی‌های حاصل از زباله در مخازن و منابع آب زیرزمینی و سطحی تخلیه می‌شود.

نماینده استان فارس در شورای عالی استان‌ها ادامه داد: در موضوع بازیافت نیز، کشور‌های پیشرفته و برخی کشور‌های در حال توسعه نزدیک به ۷۰ درصد زباله‌های تولیدی خود را بازیافت می‌کنند. زباله در حکم طلایی است که به منبع درآمد بسیاری از کشور‌ها و حتی خانواده‌ها تبدیل‌شده است. اما آمار‌ها وضعیت خوبی از کشور ما در این حوزه نشان نمی‌دهد. هنوز بسیاری از ابتدایی‌ترین اقدامات مدیریت پسماند که یکی از آن‌ها تفکیک از مبدأ است در کشور اجرایی نشده است. این در حالیست که تولید روزانه زباله هم روزبه‌روز در حال افزایش است.

بانشی تأکید کرد: در موضوع سایت‌های پسماند می‌توان به سایت پسماند شهر بابل استان مازندران اشاره کرد که در حال حاضر ظرفیت پذیرش این سایت به اتمام رسیده و سرریز شدن شیرابه‌های آن فاجعه زیست محیطی برای جنگل‌های هیرکانی، زمین‌های کشاورزی و سفره‌های آب زیرزمینی ایجاد کرده است. اکثر سایت‌های دفن زباله استاندارد نیست و برای سلامتی مردم، مشکل ایجاد کرده و مختص به یک منطقه و استان خاص نیست و مواجهه و حل این معضل، یک عزم ملی می‌طلبد و البته مسائلی، چون تفکیک زباله از مبدأ و بازیافت صحیح نیز، لازمه بهبود این وضعیت نامناسب در سایت‌های پسماند و دفع زباله است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور