تیتر امروز

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
کنفرانس خبری محمودی، رئیس ستاد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور

تعداد صندوق اخذ رای در خارج از کشور اعلام شد/ بیشترین صندوق در آمریکا

«علیرضا محمودی» مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت: ما ۳۴۴ صندوق اخذ رای در خارج از کشور تا به این لحظه داریم.

کد خبر: ۱۶۷۱۷۳
۱۱:۳۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

تعداد صندوق اخذ رای در خارج از کشور اعلام شد

دیدارنیوز: مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت ۳۴۴ صندوق رأی به خارج از ایران ارسال شده است.

«علیرضا محمودی» مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور در کنفرانس خبری گفت: ما ۳۴۴ صندوق اخذ رای در خارج از کشور تا به این لحظه داریم. همکاران من از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن و دفتر ایران در نیویورک اطلاع دادند که هماهنگی لازم را برای داشتن صندوق‌های سیار در آمریکا را هم انجام دادند و ان‌شاءالله در آن حوزه تعدادی صندوق سیار خواهیم داشت.

او در ادامه گفت: ما در حوزه کشور‌های همسایه هم پیگیر‌های لازم را انجام دادیم. ما در عراق ۶ حوزه اخذ رای و ۲۳ صندوق اخذ رای را داریم. سفیر و کنسول‌های ما در تلاش هستند تا صندوق‌های سیار را در عراق با توجه به ایام اعیاد و زیارتی و اینکه هموطنان زیادی در این کشور حضور دارند، بتوانند صندوق‌های سیار را هم داشته باشند.

تعداد صندوق اخذ رای در خارج از کشور اعلام شد

محمودی در ادامه تصریح کرد: ما تعداد زیادی درخواست از هموطنان ایرانی مقیم کانادا داشتیم که درخواست داشتند، با توجه به اینکه سفارت ما در کانادا تعطیل است، بتوانیم رأی آن‌ها را هم اخذ کنیم. ملاقاتی با حافظ منافع کانادا در تهران داشتیم و یادداشت رسمی را هم ارسال کردیم و درخواست کردیم که این حق مسلم هموطنان ما را به رسمیت بشناسند و آن‌ها هم بتوانند از این حق طبیعی خود بهره‌مند شوند و در کانادا بتوانیم آرای آن‌ها را داشته باشیم. در حال حاضر منتظر پاسخ هستیم و موضوع را پیگیری کردیم تا ببینیم این حق شهروندان ایرانی لحاظ شود.

مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور در ادامه گفت: صندوق‌های اخد رای حتما در محل‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران اعم از سفارت‌ها و سرکنسولگری‌ها دایر است و در برخی کشور‌ها از جمله عراق آلمان، سوئد، انگلیس و تعدادی از کشور‌ها که اتباع ایران در بخش‌های مختلف حضور دارند، سفارت و سفیر با مقام‌های محل رایزنی کردند و توانستند در محل‌های دیگری مجوز وجود صندوق‌های اخذ رای را کسب کنند و در مکان‌هایی که مجوز صادر شده، ما صندوق اخذ رای خواهیم داشت.

او توضیح داد: مثلا ما در انگلیس بیش از ۱۰ صندوق اخذ رای برای اخذ آرای داریم. در آلمان غیر از چهار نمایندگی برلین، مونیخ، فرانکفورت و هامبورگ، ما در شهر بُن نیز صندوق اخذ رای داریم.

محمودی همچنین گفت در عراق، انتخابات ریاست جمهوری در ۶ حوزه انتخابیه از جمله در اربیل و سلیمانیه با ۲۳ صندوق رای برگزار می‌شود.

رئیس ستاد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت: ایرانیان خارج از کشور با داشتن گذرنامه، شناسنامه و یا کارت ملی معتبر می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

محمودی گفت: بیشترین صندوق رای برای اخذ آرای ایرانیان خارج از کشور در آمریکاست و بیش از ۳۰ صندوق برای این منظور در نظر گرفته شده است.

ادامه دارد ..

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان