تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
کنفرانس خبری محمودی، رئیس ستاد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور

تعداد صندوق اخذ رای در خارج از کشور اعلام شد/ بیشترین صندوق در آمریکا

«علیرضا محمودی» مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت: ما ۳۴۴ صندوق اخذ رای در خارج از کشور تا به این لحظه داریم.

کد خبر: ۱۶۷۱۷۳
۱۱:۳۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

تعداد صندوق اخذ رای در خارج از کشور اعلام شد

دیدارنیوز: مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت ۳۴۴ صندوق رأی به خارج از ایران ارسال شده است.

«علیرضا محمودی» مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور در کنفرانس خبری گفت: ما ۳۴۴ صندوق اخذ رای در خارج از کشور تا به این لحظه داریم. همکاران من از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن و دفتر ایران در نیویورک اطلاع دادند که هماهنگی لازم را برای داشتن صندوق‌های سیار در آمریکا را هم انجام دادند و ان‌شاءالله در آن حوزه تعدادی صندوق سیار خواهیم داشت.

او در ادامه گفت: ما در حوزه کشور‌های همسایه هم پیگیر‌های لازم را انجام دادیم. ما در عراق ۶ حوزه اخذ رای و ۲۳ صندوق اخذ رای را داریم. سفیر و کنسول‌های ما در تلاش هستند تا صندوق‌های سیار را در عراق با توجه به ایام اعیاد و زیارتی و اینکه هموطنان زیادی در این کشور حضور دارند، بتوانند صندوق‌های سیار را هم داشته باشند.

تعداد صندوق اخذ رای در خارج از کشور اعلام شد

محمودی در ادامه تصریح کرد: ما تعداد زیادی درخواست از هموطنان ایرانی مقیم کانادا داشتیم که درخواست داشتند، با توجه به اینکه سفارت ما در کانادا تعطیل است، بتوانیم رأی آن‌ها را هم اخذ کنیم. ملاقاتی با حافظ منافع کانادا در تهران داشتیم و یادداشت رسمی را هم ارسال کردیم و درخواست کردیم که این حق مسلم هموطنان ما را به رسمیت بشناسند و آن‌ها هم بتوانند از این حق طبیعی خود بهره‌مند شوند و در کانادا بتوانیم آرای آن‌ها را داشته باشیم. در حال حاضر منتظر پاسخ هستیم و موضوع را پیگیری کردیم تا ببینیم این حق شهروندان ایرانی لحاظ شود.

مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور در ادامه گفت: صندوق‌های اخد رای حتما در محل‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران اعم از سفارت‌ها و سرکنسولگری‌ها دایر است و در برخی کشور‌ها از جمله عراق آلمان، سوئد، انگلیس و تعدادی از کشور‌ها که اتباع ایران در بخش‌های مختلف حضور دارند، سفارت و سفیر با مقام‌های محل رایزنی کردند و توانستند در محل‌های دیگری مجوز وجود صندوق‌های اخذ رای را کسب کنند و در مکان‌هایی که مجوز صادر شده، ما صندوق اخذ رای خواهیم داشت.

او توضیح داد: مثلا ما در انگلیس بیش از ۱۰ صندوق اخذ رای برای اخذ آرای داریم. در آلمان غیر از چهار نمایندگی برلین، مونیخ، فرانکفورت و هامبورگ، ما در شهر بُن نیز صندوق اخذ رای داریم.

محمودی همچنین گفت در عراق، انتخابات ریاست جمهوری در ۶ حوزه انتخابیه از جمله در اربیل و سلیمانیه با ۲۳ صندوق رای برگزار می‌شود.

رئیس ستاد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت: ایرانیان خارج از کشور با داشتن گذرنامه، شناسنامه و یا کارت ملی معتبر می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

محمودی گفت: بیشترین صندوق رای برای اخذ آرای ایرانیان خارج از کشور در آمریکاست و بیش از ۳۰ صندوق برای این منظور در نظر گرفته شده است.

ادامه دارد ..

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور