تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

تب ‌کنگو در هرمزگان قربانی گرفت

عبدالجبار ذاکری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شناسایی ۳ فرد مبتلا به تب کریمه کنگو خبر داد و گفت که یک نفر از مبتلایان در شهرستان رودان فوت شده است.

کد خبر: ۱۶۵۲۸۲
۱۱:۰۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳

تب ‌کنگو در هرمزگان قربانی گرفت

دیدارنیوز: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شناسایی ۳ فرد مبتلا به تب کریمه کنگو خبر داد و گفت: یک نفر از مبتلایان در شهرستان رودان فوت شده است.

به نقل از رسانه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، عبدالجبار ذاکری با بیان اینکه فرد فوت‌شده مردی ۷۰ ساله بود که مراجعه دیرهنگام به پزشک موجب مرگ وی شد، اظهار داشت: تاکنون ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب گریمه کنگو در این استان گزارش شده که شهرستان‌های رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک از جمله مناطقی هستند که این بیماری در آن‌ها دیده شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه‌ها به طریق بهداشتی دفع شود، از مردم خواست برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند؛ همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده شود و به هیچ وجه دامی را که علایم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد