تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه مال و پاساژ نخواهد شد

دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران گفت: حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه در مسیر ساخت مسجد تبدیل به مال و پاساژ نخواهد شد.

کد خبر: ۱۶۳۴۲۹
۰۹:۰۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳

 

حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه مال و پاساژ نخواهد شد

 

دیدارنیوز: دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران گفت: حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه در مسیر ساخت مسجد تبدیل به مال و پاساژ نخواهد شد.

مجید غفوری، دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ساخت مسجد در بوستان قیطریه و اینکه آیا به لحاظ قانونی تغییر کاربری پارک‌ها و فضای سبز تهران ممنوعیت دارد یا خیر؟ اظهار داشت: درخت و فضای سبز به تنهایی برای بوستان‌ها کفایت نمی‌کند و همه پارک‌ها و بوستان‌ها به مکمل‌هایی مانند فضا‌های فرهنگی نیاز دارند.

وی با اشاره به اینکه ساخت مسجد در بوستان قیطریه سبب ایجاد فضای فرهنگی در این بوستان می‌شود، گفت: مسجد دارای کتابخانه، فضای فرهنگی و سرویس بهداشتی است که همه این‌ها برای شهروندان بسیار حائز اهمیت است.

دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران با تاکید بر اینکه هیچ تغییر کاربری در بوستان قیطریه قرار نیست ایجاد شود، گفت: ساخت مسجد در بوستان قیطریه هیچ ممنوعیتی ندارد و فضای مکمل بوستان است.

غفوری با اشاره به اینکه شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد بر اساس مصوبه سال ۹۴ شورای شهر تهران راه اندازی شده است و هر نوع توسعه مساجد در این شورا مورد بحث، گفتگو و بررسی قرار می‌گیرد، بیان داشت: ریاست شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد را شهردار تهران بر عهده دارد و ۱۲ نفر دیگر عضو این شورا هستند که شامل اعضای شورای، شهر، معاون فرهنگی شهرداری، رئیس مرکز رسیدگی به مساجد، نماینده اوقاف و … است. حدود یک سال پیش هم ساخت مسجد در بوستان قیطریه در این شورا بررسی و تأیید شده است.

دبیر شورای ساماندهی توسعه و گسترش مساجد تهران در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به نزدیک بودن مساجد دیگر به این بوستان ضرورتی در ساخت مسجد جدید است؟ گفت: معیار ما در شهر تهران به این صورت است که فاصله هر مسجد تا مسجد بعدی باید ۵۰۰ متر باشد که فاصله مسجدی که قرار است ساخته شود با مساجد دیگر مانند مسجد نور و جعفری بیش از ۱۱۰۰ متر است.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود درخواست‌های مردمی برای ساخت این مسجد وجود داشته و آیا به صورت مکتوب این درخواست‌ها موجود است و چگونه درخواست به دست شهرداری رسیده است گفت؟ بله تقاضای تعداد کثیری از شهروندان برای این مسئله وجود داشته که به صورت مکتوب به شهرداری تهران ارسال شده است و اسناد آن موجود است.

دبیر شورای ساماندهی، گسترش و توسعه مساجد تهران ادامه داد: برای ساخت این مسجد هیچ درختی قطع و جابجا نمی‌شود البته قضیه نهال متفاوت از درخت است چرا که نهال‌ها ۲ تا ۳ سال سن دارند و قابلیت جابجایی برای آن‌ها وجود دارد.

غفوری تاکید کرد: هیچ پاساژ و مجتمع تجاری در کنار این مسجد نخواهیم داشت و حتی یک سانتی متر مربع از این پارک تبدیل به مال و پاساژ نخواهد شد. همچنین ساخت مسجد توسط بهترین معماران و با بهترین متریال انجام خواهد شد تا طی سال‌های آینده تبدیل به یک میراث فرهنگی شود و به زیبایی پارک و محل افزوده خواهد شد.

وی در پایان گفت: مساحت پارک قیطریه حدود ۱۲۲ هزار متر مربع است و سطح اشغال مسجدی که قرار است ساخته شود حدود ۸۰۰ متر مربع است که حدود ۶ دهم درصد مساحت کل بوستان را شامل می‌شود و این سطح اشغال بسیار ناچیز است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر