تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

دیدار امیرعبداللهیان و اردوغان؛ «خطر گسترش دامنه جنگ»

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که جریان‌های مقاومت در منطقه بطور مستقل تصمیم می‌گیرند و در صورت عدم توقف فوری جنگ علیه مردم بی‌دفاع غزه، هر لحظه خطر گسترش دامنه جنگ و درگیری در منطقه وجود دارد و مسوولیت پیامد‌های آن مستقیما با دولت آمریکا و اسرائیل است.

کد خبر: ۱۵۷۹۵۵
۱۹:۴۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

امیرعبداللهیان

دیدارنیوز: امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار روز ملی ترکیه را تبریک گفت و با ابلاغ سلام ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به رئیس جمهور ترکیه و با اشاره به گفتگوی تلفنی اخیر دو رئیس جمهور، از موضع حمایتی قوی اخیر اردوغان و نیز حمایت پرشور مردم ترکیه از مردم مظلوم غزه تشکر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به جنایات جنگی اسرائیل علیه مردم بی‌دفاع غزه گفت: دولت آمریکا در حالیکه بطور مستقیم در حمایت و مدیریت حملات بی‌رحمانه اسرائیل علیه ملت مظلوم فلسطین و جنایات جنگی رژیم در غزه نقش دارد و فرمانده سنتکام و فرماندهان نظامی آمریکا در اتاق عملیات جنگ در تل‌آویو حضور دارند، به دیگران توصیه خویشتنداری می‌کند.

او افزود: آمریکا بعنوان یک طرف جنگ علیه غزه در جایگاهی نیست که دیگران را به خویشتنداری توصیه کند.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد که جریان‌های مقاومت در منطقه بطور مستقل تصمیم می‌گیرند و در صورت عدم توقف فوری جنگ علیه مردم بی‌دفاع غزه، هر لحظه خطر گسترش دامنه جنگ و درگیری در منطقه وجود دارد و مسوولیت پیامد‌های آن مستقیما با دولت آمریکا و اسرائیل است.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: جریان‌های مقاومت فلسطینی به ما گفته اند که مشکلی از نظر امکانات نظامی و توانایی برای ادامه نبرد طولانی و تداوم مقابله قدرتمندانه با اسرائیل ندارند، معهذا با توجه به تمرکز حملات اسرائیل علیه شهروندان بیدفاع و محاصره تمام عیار غزه، لازم‌ست کشور‌های اسلامی برای پایان بخشیدن به جنایت جنگی اسرائیل، رفع محاصره غزه و ارسال کمک‌های انسانی اقدام فوری و موثری داشته باشند و در این رابطه جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت برگزاری فوری نشست سران کشور‌های اسلامی و عربی تأکید می‌کند.

اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در این دیدار با ابلاغ سلام خود به ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و با اشاره به گفتگوی تلفنی اخیر با ایشان در خصوص تحولات فلسطین، دیدگاه ترکیه در خصوص بحران جاری فلسطین را تبیین کرد و گفت، اولویت ترکیه توقف حملات به غزه، آتش بس و رفع محاصره غزه و ارسال کمک‌های انسانی است و لازم‌ست برای ایجاد سازوکار‌هایی که امنیت مردم فلسطین را تأمین کند، تلاش کنیم.

در این دیدار همچنین برخی موضوعات مرتبط با همکاری‌های دوجانبه دو کشور در زمینه‌های مختلف بویژه اقتصادی و تجاری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر