تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جلال میرزایی: اتاق فکر تخریب ظریف، حساب شده عمل می‌کند

جلال میرزایی، نماینده مجلس گفت: رئیس اداره مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد را تخریب کردند، آقای ظریف را هم تخریب می‌کنند و بحث استیضاح ظریف و لاریجانی را هم پیش می‌کشند. به نظر من هر سه این اقدامات پازلی برخاسته از یک اتاق فکر است. این جریان جریانی است که اکثریت را ندارد اما حساب شده عمل می‌کند.

کد خبر: ۱۵۶۶۳
۱۰:۳۸ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جلال میرزایی، نماینده مجلس دهم درباره طرح استیضاح وزیر امور خارجه، ضمن تاکید بر لزوم موشکافی استیضاح‌ها بیان کرد: برخی استیضاح‌ها در مجلس مطرح است. هفته گذشته استیضاح وزیر علوم هم مطرح بود که برخی امضا می‌کردند و حدود شصت امضاء داشت. عده‌ای هم استیضاح وزیر ورزش و جوانان را مطرح می‌کنند. این استیضاح‌ها مبتنی بر جهت‌گیری‌‌های سیاسی نیست بلکه بیشتر استیضاح‌های حوزه انتخابیه‌ای است.
 
وی با اشاره به طرح استیضاح ظریف گفت: این استیضاح رنگ و بوی سیاسی دارد. برای اینکه متوجه شویم که چه می‌گذرد باید به انتقاداتی که به رئیس اداره مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد شده و همچنین استیضاح ظریف و لاریجانی را در کنار هم قرار بدهیم که این جریان به دنبال چیست.
 
این نماینده اصلاح‌طلب یادآور شد: CFT در کمیسیون است و دارد به صحن می‌آید از طرف دیگر رئیس اداره مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد را تخریب کردند که دیگر آن وجاهت لازم را برای الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با پولشویی نداشته باشد و از طرف دیگر آقای ظریف که حامی پیوستن ایران به این کنوانسیون است و در نامه‌ای راجع به پولشویی اظهارنظر کرده بود به شدت او را تخریب کرده و بحث استیضاحش را مطرح می‌کنند تا آقای ظریف خنثی شود و علاوه بر آن استیضاح لاریجانی را مطرح می‌کنند تا او را هم منفعل کنند.
 
این عضو فراکسیون امید تاکید کرد: به نظر من هر سه این اقدامات پازلی برخاسته از یک اتاق فکر است که ظریف را تخریب می‌کند. این جریان جریانی است که اکثریت را ندارد اما حساب شده عمل می‌کند. اگر ما یعنی فراکسیون امید و فراکسیون مستقلین این‌ها را کنار هم نگذاریم و اهداف پشت پرده این حرکات را به درستی درک نکنیم، ممکن است دچار خطا در محاسبات‌مان بشویم.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور