تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

استقبال امیرعبداللهیان از همتای عراقی در تهران

«حسین امیرعبداللهیان» صبح امروز (چهارشنبه) در محل وزارت امور خارجه ایران از «فواد حسین» وزیر امور خارجه عراق استقبال کرد.

کد خبر: ۱۵۵۶۹۲
۱۲:۰۰ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲

استقبال امیرعبداللهیان از همتای عراقی در تهران

دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران از همتای عراقی خود در تهران استقبال کرد.

فواد حسین به دعوت همتای ایرانی خود به تهران سفر کرده است و براساس برنامه‌ریزی انجام شده، علاوه بر دیدار و رایزنی با امیرعبداللهیان، با رئیس‌جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز دیدار و رایزنی خواهد کرد.

روز گذشته «محمد کاظم آل صادق» سفیر ایران در عراق با بیان این که سفر وزیر خارجه عراق به ایران در راستای دیدار‌ها و رایزنی‌های مستمر مقامات ۲ کشور انجام می‌شود، تصریح کرد: «در این دیدار‌ها در مورد مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و گفتگو می‌شود».

به نظر می‌رسد یکی از محور‌های رایزنی مقامات ۲ کشور در جریان این سفر، روند اجرای توافق‌نامه امنیتی با توجه به در پیش بودن موعد اجرای این توافق یعنی ۲۸ شهریورماه است.

در روز‌های اخیر منابع عراقی خبر داده‌اند پیشنهادی مبنی بر ساخت مجتمع‌های مسکونی برای تروریست‌های تجزیه‌طلب و دور کردن آن‌ها از مرز‌های ایران مطرح شده است.

شبکه عراقی ۹۶۴ در گزارشی نوشت که ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) مهلت نهایی ایران به عراق برای اجرای توافق امنیتی تهران و بغداد در خصوص تروریست‌های تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان است و بغداد تا این تاریخ باید تعهد خود مبنی بر خلع سلاح این افراد را عملی کند.

یک منبع عالی‌رتبه سیاسی در گفتگو با این شبکه تاکید کرد که رایزنی‌هایی در سطوح بالا برای تعامل با چالش‌های این پرونده در جریان است و طرف‌های ذیربط پیشنهادی مبنی بر انتقال تروریست‌های تجزیه‌طلب از منطقه کردستان عراق به به استان الانبار در غرب عراق را داده‌اند.

در این پیشنهاد آمده است که مجتمع‌های مسکونی تحت نظارت امنیتی عراق همانند اردوگاه «اشرف» که برای منافقین ساخته شده بود، برای این گروه‌ها در استان الانبار ساخته شود.

منبع سیاسی عراقی در ادامه گفت که بر اساس این پیشنهاد قرار است منطقه‌ای در نزدیکی شهر الرطبه برای ساخت این مجتمع‌های مسکونی انتخاب شود و هدف این است که این گروه‌ها به دورترین نقطه از مرز‌های ایران و عراق انتقال داده شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد