تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در دیدار با وزیر خارجه عراق مطرح شد

پزشکیان: برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور نمی‌گیریم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با وزیر خارجه عراق گفت: برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.

کد خبر: ۱۸۴۴۸۷
۲۰:۲۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

پزشکیان: برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور نمی‌گیریم

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، گفت: چنانچه دولت آمریکا در ادعای خود مبنی بر نگرانی از ساخت سلاح اتمی در ایران صادق باشد، ما نسبت به این موضوع به آنها اطمینان خواهیم داد، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.

مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه در دیدار فواد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری عراق، با اشاره به پیوند‌های عمیق و تاریخی دو ملت ایران و عراق، اظهار داشت: روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق صرفاً به امروز و دیروز محدود نمی‌شود، بلکه بر بنیان‌هایی چند هزار ساله و ریشه‌دار استوار است. اشتراکات قومی، زبانی و فرهنگی میان مردمان دو سوی مرز، حکایت از پیوند‌هایی ناگسستنی دارد که عمق روابط دو ملت را به روشنی نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده همکاری در عرصه‌های مختلف میان دو کشور، افزود: هر مقدار که بتوانیم تعاملات خود را در زمینه‌های گوناگون از جمله تجارت، صنعت، بهداشت و درمان، همکاری‌های دانشگاهی، علم و فناوری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم، بی‌تردید منافع مشترک و مضاعفی نصیب دو کشور و دو ملت خواهد شد.

پزشکیان همچنین با ابراز خرسندی از روابط حسنه استانداران استان‌های مرزی دو کشور، این تعاملات را بستر مناسبی برای توسعه تجارت مرزی و هم‌افزایی منطقه‌ای دانست و خاطرنشان کرد: تسریع در تکمیل پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و خطوط ریلی، به تقویت پیوند‌ها میان ایران و عراق خواهد انجامید.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، تصریح کرد: چنانچه دولت آمریکا در ادعای خود مبنی بر نگرانی از ساخت سلاح اتمی در ایران صادق باشد، ما نسبت به این موضوع به آنها اطمینان خواهیم داد، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.

پزشکیان با تاکید بر آمادگی ایران برای بهره‌مندسازی دیگر کشور‌های اسلامی و همسایگان از تجارب و دستاورد‌های خود در زمینه‌های مختلف از جمله کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در بخش دارو، کشاورزی و صنعت اظهار داشت: در‌های تعامل و همکاری با دولت عراق در تمامی زمینه‌ها گشوده است. پیشرفت عراق را پیشرفت خود می‌دانیم و توسعه ایران را توسعه عراق.

در ادامه این دیدار فواد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر کشورش به رئیس‌جمهور و ملت شریف ایران، اظهار داشت: روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران در سطحی بسیار مطلوب و پویا قرار دارد. تعاملات تجاری و اقتصادی میان دو کشور گسترش یافته و روندی رو به رشد را طی می‌کند.

فؤاد حسین که ریاست شورای وزیران اقتصادی عراق را نیز بر عهده دارد، گزارشی جامع از ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و چالش‌های موجود در روابط اقتصادی دو کشور ارائه و بر اهتمام دولت عراق به تکمیل پروژه‌های مشترک، به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و ریلی، تأکید کرد.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق با اشاره به اهمیت روابط فرهنگی و دانشگاهی میان دو کشور تصریح کرد: امروز هیچ مرزی میان ما و ایران وجود ندارد؛ سالانه میلیون‌ها زائر ایرانی و عراقی با عشق و ارادت به زیارت بقاع مطهر ائمه اطهار کشور‌های یکدیگر مشرف می‌شوند. این پیوند‌های دینی، سرمایه‌ای گرانبها برای هم‌گرایی میان دو ملت است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها