تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
اخبار هرمزگان:

کلاهبرداران ۱۰ هزار میلیاردی در دام قانون

با هوشیاری و تلاش همه جانبه کار آگاهان پلیس آگاهی استان هرمزگان ۱۳ نفر عاملان کلاهبرداری ۱۰ هزار میلیاردی با ۱۲۰۰ نفر شاکی در استان شناسایی و دستگیر شدند.

کد خبر: ۱۵۵۱۳۸
۱۲:۱۹ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲

کلاهبرداران ۱۰ هزار میلیاردی در دام قانون

 

دیدارنیوز: فرمانده انتظامی استان هرمزگان صبح امروز (یازدهم شهریورماه) در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: در پی مراجعه و اعلام شکایت تعدادی از شهروندان و مردم استان به پلیس آگاهی مبنی بر اینکه یک شرکت فروش خودرو با تبلیغات واهی با فریب و نیرنگ به بهانه ثبت نام خودرو از آنان کلاهبرداری شده، پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کاراگاهان پلیس قرار گرفت.

سردار علی‌اکبر جاویدان افزود: با بررسی‌های دقیق صورت گرفته توسط کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی مشخص شد که متهمان در پوشش یک شرکت پس از جلب اعتماد مالباختگان مبالغی را جهت ثبت نام خودرو از انان دریافت کرده و به تعهدات خود عمل نکرده و متواری شده اند.

این مقام ارشد انتظامی استان خاطرنشان کرد: در ادامه تحقیقات آدرس و مخفیگاه متهمان اصلی در داخل و خارج استان شناسایی و با هماهنگی قضایی در چند عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و در بازجویی‌های فنی صورت گرفته به بزه انتسابی و کلاهبرداری بالغ بر ۱۰هزار میلیارد ریال از ۱۲۰۰ شهروند اعتراف کردند.

سردار جاویدان ادامه داد: با توجه به خروج مدیر عامل شرکت به خارج از کشور قبل از شروع پرونده در سریع‌ترین زمان از طریق پلیس بین الملل فراجا و پلیس اینترپل اقدام و تمهیدات لازم در جهت دستگیری و استرداد وی به کشورانجام شده است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به دستگیری ۱۳ نفر از اعضای این باند، خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی و هماهنگی‌های لازم نیز جهت توقیف دارایی و اموال منقول و غیر منقول این باند انجام شده است که تعدای از اموال آنان تاکنون توقیف شده است.

 

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر