تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حضور ۱۵۰۰ پرستار در ارایه خدمات به مصدومان بندرعباس

عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره خدمات رسانی به مصدومان حادثه بندرعباس گفت: در این دو روز بالغ بر ۱۵۰۰ پرستار در مراکز درمانی دولتی و غیردولتی بندرعباس مشغول ارائه خدمت بوده‌اند.

کد خبر: ۱۸۳۴۲۲
۱۷:۲۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

حضور ۱۵۰۰ پرستار در ارایه خدمات به مصدومان بندرعباس

دیدارنیوز: در پی حادثه تلخ و ناگوار بندر شهید رجایی، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، با اعلام ثبات شرایط در حوزه درمان و مراقبت در بندرعباس، از تلاش و فداکاری پرستاران این استان قدردانی کرد.

عباس عبادی ضمن اشاره به آمادگی کامل تیم مدیریت بحران پرستاری برای اعزام نیرو در صورت نیاز، اظهار داشت: از همان دقایق اولیه وقوع حادثه، تیم مدیریت بحران معاونت پرستاری که متشکل از پرستاران آموزش‌دیده از سراسر کشور است، آمادگی کامل برای فراخوان و حضور در بندرعباس را داشت و این آمادگی کماکان ادامه دارد.

وی با ابراز خرسندی از عملکرد پرستاران بندرعباسی گفت: خوشبختانه به همت پرستاران و همکاران عزیزمان در بندرعباس، در حال حاضر شرایط در حوزه درمانی و مراقبتی پایدار است. پرستاران عزیز ما علی‌رغم اینکه شیفت کاری‌شان نبوده، داوطلبانه در همان دقایق اولیه در مراکز درمانی حاضر شده و در کنار همکاران خود به ارائه خدمات پرداختند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از حس مسئولیت بازنشستگان این حوزه تقدیر کرد و افزود: همکاران عزیزی که بازنشسته شده‌اند نیز با احساس مسئولیت خود را به مراکز درمانی رسانده و در کنار سایر پرستاران قرار گرفتند. در این دو روز بالغ بر ۱۵۰۰ پرستار در مراکز درمانی دولتی و غیردولتی بندرعباس مشغول ارائه خدمت بوده‌اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، عبادی در عین حال بر ضرورت دیده شدن پرستاران و شنیدن مطالبات آنها در شرایط مختلف تاکید و خاطرنشان کرد: پرستاران همواره در بحران‌های مختلف از جمله دوران کووید، سیل و زلزله، به تقویت جامعه سلامت کمک کرده‌اند و ما نباید شرمنده این قشر فداکار باشیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها