تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا

پزشکیان: حادثه بندرعباس با قدرت دنبال شود/ مشکلات را حل می‌کنیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا گفت: به خانواده جانباختگان حادثه دردناک در بندر شهید رجایی که عزیزان آنان جان خود را از دست دادند، تسلیت می‌گویم و برای مجروحان آرزوی سلامتی دارم. دستورات لازم به وزیر بهداشت و کارشناسان داده شده تا با قدرت موضوع را دنبال کنند و حتما مشکلات را با سرعت حل خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۳۴۰۱
۱۰:۲۴ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

پزشکیان: حادثه بندرعباس با قدرت دنبال شود/ مشکلات را حل می‌کنیم

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه عده‌ای پشت چهره‌های به ظاهر انسانی وحشی‌ترین موجودات در این کره خاکی هستند، تاکید کرد که آنها بی هیچ واهمه و درد و رنج ذهنی، انسان‌های بی گناه و زنان و کودکان را قتل عام می‌کنند.

مسعود پزشکیان امروز _ یکشنبه هفتم اردیبهشت ماه_ در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، بیان کرد: برای اینکه دعوت ما را پذیرفتید، متشکرم و به کشور ما خوش آمدید. قبل از شروع جلسه به خانواده جانباختگان حادثه دردناک در بندر شهید رجایی که عزیزان آنان جان خود را از دست دادند، تسلیت می‌گویم و برای مجروحان آرزوی سلامتی دارم. دستورات لازم به وزیر بهداشت و کارشناسان داده شده تا با قدرت موضوع را دنبال کنند و حتما مشکلات را با سرعت حل خواهیم کرد.

وی در ادامه سخنانش در این اجلاس اظهار کرد: همه ما روی توپی در منظومه شمسی زندگی می‌کنیم. ما در خانه کوچکی باهم زندگی می‌کنیم. یکی آفریقا و آمریکا و آسیا است، اما همه ما روی یک توپ در کهکشان زندگی می‌کنیم و می‌توانیم از نعمت‌های خداوند در این کره خاکی بهره ببریم. ما در کتاب آسمانی خود این نگاه را داریم که همه ما یک امت هستیم. همه انسان‌ها در این کره خاکی یک امت هستند. خدا پیامبران را فرستاد که ما باهم دعوا نکنیم؛ و این کتاب آسمانی، اگر اختلاف پیدا کردیم حکم بر عدالت و حق و انصاف کند. جانی و وحشی نباشیم. انسان به معنای ارزش‌های بالای انسانیت باشیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه عده‌ای متجاوز زیاده طلب شده‌اند و به حق دیگران تجاوز کردند و جنایتکار شدند، گفت: عده‌ای را از سرزمین خود بیرون کردند و کشتند. انسانیت را زیر سوال بردند.

رئیس جمهور تصریح کرد: عده‌ای پشت چهره‌های به ظاهر انسانی وحشی‌ترین موجودات در این کره خاکی هستند. بی هیچ واهمه و درد و رنج ذهنی، انسان‌های بی گناه و زنان و کودکان را قتل عام می‌کنند. این تجاوز‌ها از زیاده طلبی‌هایی است که دارند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ایران ما و باور ما این است که ما همه از یک ریشه هستیم. همه ژن‌های یکی داریم. گا‌ها در یک حلقه‌ای از دانه‌های ارتباطی مقداری باهم فرق داریم. نژاد یا چهره دیگری پیدا می‌کنیم. هیچ برتری بین ما و شما نیست، مگر در انسانیت و توانمندی. ما در ایران خود آماده هستیم در تمام دستاورد‌های خود در ارتباط با انتقال به شما عزیزان گام برداریم. این دستاورد‌ها و توانمندی‌ها را در سلامت، تجارت، صنعت و کشاورزی به شما انتقال دهیم. دنیایی درست کنیم که صلح و امنیت برای همه انسان‌ها فراهم شود. همه انسان‌ها در صلح و آرامش و رفاه و امنیت زندگی کنند.

وی افزود: باید دست به دست هم داده و خانه‌ای مملو از محبت و آرامش بسازیم. به جای پاشیدن تخم نفرت، خشونت و کینه اراده و باوری را ایجاد کنیم که دوستی و محبت شکل بگیرد. راحت باهم رفت و آمد کرده و به هم کمک کنیم. حق و حقوق یکدیگر را محترم بشماریم. وقتی این باور در ما ایجاد شد، می‌توانیم در این کره خاکی زندگی کنیم. در فرصتی که خدا به ما داده در صلح و آرامش و با بهره برداری از نعمت‌ها زندگی کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما و شما می‌توانیم آینده‌ای بسازیم که مملو از محبت، عشق و گذشت و انسانیت باشد. این تجارت و داد و ستد‌ها برای ایجاد آرامش و روح پاک در کنار هم است. امیدوارم در فرصتی که در ایران هستید با کارشناسان و مدیران ما بتوانیم این ارتباط و انسجام را برقرار کنیم. در تمام زمینه‌ها آماده همکاری هستیم. ما باید به هم کمک کنیم. به عنوان انسان این وظیفه را در خود می‌بینیم.

وی با تاکید بر اینکه باید صلح و آرامش و انسانیت را در کره خاکی ایجاد کنیم، گفت: خلق شدیم تا در کنار هم بایستیم. آرزومندم دست به دست هم داده و خانه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم به صلح و آرامش و امنیت برسانیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور