تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
سومین برنامه «با فرهنگ» با یک جامعه‌شناس و انسان‌شناس (قسمت پایانی)

نعمت‌الله فاضلی: متوجه بشویم که ریشه‌ مشکلات، در سیستم است

در قسمت پایانی از برنامه سوم «با فرهنگ»، حسین قنواتی و دکتر نعمت‌الله فاضلی جامعه‌شناس و استاد دانشگاه به گفت‌و‌گو پیرامون ظهور کیفیت فرهنگی در جامعه امروز ایران پرداخته‌اند.

کد خبر: ۱۵۵۰۸۳
۱۲:۵۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۲

قسمت سوم با فرهنگ فاضلی

عکس‌ها: آرش راهبر

 

دیدارنیوز ـ حسین قنواتی: دکتر نعمت‌الله فاضلی- انسان‌شناس و جامعه‌شناس برجسته‌ی کشورـ در بخش سوم از گفت‌وگوی خود با دیدارنیوز در برنامه‌ی «با فرهنگ»، با اشاره به این‌که «دو قطبی گروه‌های اجتماعی سنت‌گرای مذهبی و نوگرایان دموکراسی‌خواه باید همدیگر را بپذیرند و در عوض برای نقد و به چالش کشیدن سیستم، گفت‌وگوگرهای فعالی باشند»، می‌گوید: باید متوجه بشویم که ریشه‌ی مشکلات امروز ما در سیستم است.

فاضلی معتقد است مفهوم آزادی اهمیت بنیادینی در جامعه پیدا کرده و وقتی جهت‌گیری جامعه به جای گذشته رو به آینده شده، می‌توان گفت که حال تاریخی جامعه‌ی ما خوب است، اگرچه حال مکانیکی ما خوب نیست.

ویدیو این برنامه را اینجا و در کانال یوتیوب دیدار ببینید

این استاد دانشگاه می‌گوید: جامعه‌ی امروز ما جهانی‌تر فکر می‌کند و هنگامی که در هر گفت‌وگو سخن از آزادی است، یعنی کیفیت فرهنگی و اجتماعی ما دارد ظاهر می‌شود.

وی هم‌چنین تصریح می‌کند که لازم نیست این اندازه دغدغه‌ی کنترل و نظارت و بیماران کاری جامعه را داشت.

او می‌افزاید: «از نگاه سیاسی، دانشگاه‌ها تهاجم فرهنگی تلقی می‌شوند، اما علوم انسانی و اجتماعی معمارهای جامعه‌اند...» و در سومین و آخرین بخش از گفت‌وگو‌ی خود با دیدارنیوز، خاطر نشان می‌کند: «امروز علوم‌انسانی دارد نقش مرجع را در جامعه بازی می‌کند، چنان که برنامه‌ای چون با فرهنگ و مردم، برای فهم جامعه به محقق‌های علوم‌انسانی مراجعه می‌کنند، نه به مداح و رمال و واعظ.

قسمت سوم با فرهنگ فاضلی

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر