تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۴۰۰ هزار تبعه خارجی بی سواد در ایران

رییس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: بر اساس آخرین آمارها هم اکنون 400 هزار تبعه خارجی بی سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال در ایران سکونت دارند که باید برای آموزش آنها اقدام کرد.

کد خبر: ۱۵۳۵۰
۱۴:۴۶ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - علی باقرزاده روز سه شنبه در دیدار با استاندار قزوین افزود: این رقم معادل 40 درصد کل اتباع شناسایی شده است و پیش بینی می شود تعداد بی سوادان اتباع خصوصا افاغنه بسیار بیش از آمارهای سرشماری شده باشد.

وی با اشاره به حمایت های سالانه نهادهای بین المللی و کمیساریای عالی ملل متحد در امور پناهندگان برای آموزش به اتباع خارجی، اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش نیز با دستور مقام معظم رهبری و تاکید دولت اهتمام ویژه ای در تحصیل اتباع دارد.

باقرزاده یادآور شد: علاوه بر فعالیت های سواد آموزی، 500 هزار دانش آموز خارجی عمدتا تبه افغانستان نیز در مدارس کشور به طور رایگان درس می خوانند.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین اظهار داشت: دسترسی اتباع به آموزش یک حق پدیرفته شده است اما در چگونگی آموزش آنها اتفاق نظر وجود ندارد و همین باعث شده تا سیاست های ما آن گونه که انتظار می رود، نباشد.

وی در ادامه به آمار بی سوادان کشور اشاره کرد و گفت: در گروه سنی 10 تا 49 سال نیز نرخ با سوادی کشور تقریبا 98 درصد بوده و تعداد بی سوادان در حدود 500 هزار نفر است.

باقرزاده یادآور شد: در گروه سنی زیر 50 سال نیز در بین جمعیت ایرانی ها نرخ باسوادی بالای 95 درصد بوده و 2 میلیون و 300 هزار بی سواد داریم که 300 هزار تن از آنها به تایید نهادهایی چون بهزیستی آموزش ناپذیر هستند.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها