تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کارزار درخواست تعطیلی باغ وحش حیوانات و مخصوصا خزندگان

کارزار «درخواست تعطیلی باغ وحش حیوانات و مخصوصا خزندگان و جلوگیری از تولید مثل حیواناتی مثل خرگوش و گربه و سگ و... برای استفاده‌های تجاری» راه‌اندازی شد.

کد خبر: ۱۵۳۰۴۴
۱۳:۴۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۲

کارزار درخواست تعطیلی باغ وحش حیوانات و مخصوصا خزندگان

 

دیدارنیوز: کارزار «درخواست تعطیلی باغ وحش حیوانات و مخصوصا خزندگان و جلوگیری از تولید مثل حیواناتی مثل خرگوش و گربه و سگ و... برای استفاده‌های تجاری» راه‌اندازی شد.

جمعی از دغدغه‌مندان و حامیان حقوق حیوانات کارزاری را با نام «درخواست تعطیلی باغ وحش حیوانات و مخصوصا خزندگان و جلوگیری از تولید مثل حیواناتی مثل خرگوش و گربه و سگ و... برای استفاده‌های تجاری» راه‌اندازی کردند.

در متن این کارزار خطاب به رئیس سازمان محیط زیست و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی آمده است:

«به استحضار می‌رساند با توجه به اینکه تولید و خرید و فروش حیواناتی مثل سگ و گربه و خرگوش و مانند این‌ها در فقه اسلامی حرام محسوب می‌شود و این اعمال باعث ظلم و دستاویز قرار گرفتنشان بوسیله افرادی سودجو می‌شود و نیز وجود باغ وحش‌های حیوانات و مخصوصا خزندگان که در کل کشور دایر می‌باشد (شهر‌های اصفهان، مشهد و تهران و...)، و استفاده از حیواناتی مانند خرگوش و بعضاً گربه برای تغذیه خزندگان در این باغ وحش‌ها و بوجود آمدن صحنه‌های دلخراش و در نتیجه آزرده شدن روح و روان عموم مردم و مخصوصا کودکان و بانوان و تاثیرات منفی اجتماعی و فرهنگی و روحی و ترویج خشونت و خونریزی در دراز مدت و همچنین تضییع حقوق حیوانات بی‌دفاع، خواهشمندیم نسبت به تعطیلی اینگونه مراکز که تولید و ترویج خشونت و ظلم و بدرفتاری در جامعه می‌کند و نیز لزوم آزادسازی حیوانات خزنده در طبیعت به دلیل عدم تطابقشان در محیط بسته و زندگی و شکار و تغذیه غیراصولیشان و نیز در مورد تولید توله خرگوش و گربه و سگ و جداسازی این حیوانات مظلوم از مادرشان در دوران شیردهی و فروششان به‌عنوان حیوانات مینیاتوری در بازار توسط افراد سودجو، خواهشمندیم اقدامات لازم را مبذول فرمایید.»

کارزار «درخواست تعطیلی باغ وحش حیوانات و مخصوصا خزندگان و جلوگیری از تولید مثل حیواناتی مثل خرگوش و گربه و سگ و... برای استفاده‌های تجاری» با آدرس اینترنتی https://www.karzar.net/۷۸۵۰۳ از تیرماه امسال آغاز شده و جمع‌آوری امضا همچنان ادامه دارد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها