تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

معتادان متجاهر زن خراسان‌شمالی فاقد مرکز نگهداری

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌شمالی گفت: زنان متجاهر و لامکان این استان فاقد مرکز 16(مراکز نگهداری) هستند.

کد خبر: ۱۵۲۹۵
۱۹:۳۵ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «احمد ریواده» با اشاره به این‌که در بخش معتادان دو بخش به نام‌های مرکز 15 و 16 در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: مرکز 15 توسط بخش خصوصی راه‌اندازی می‌شود و معتادان در این مراکز درمان می‌شوند و در حقیقت مراکز 15 همان کمپ‌های ترک اعتیاد هستند.

وی با بیان این‌که در مراکز 16 هم معتادان بی‌خانمان، لامکان و متجاهر نگهداری می‌شوند، افزود: این مراکز، مراکز اجباری هستند که دولت مدیریت آن‌را برعهده دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌شمالی ادامه داد: مرکز 16 ویژه مردان در این استان راه‌اندازی شده است و معتادان لامکان و متجاهر جمع‌آوری و به این مرکز منتقل می‌شوند تا به افراد دیگر آسیبی وارد نشود.

ریواده اظهار کرد: اما زنان فاقد چنین مرکزی در این استان هستند و ناگزیریم تا این خدمات را از طریق خرید خدمت بخش خصوصی به افراد مذکور ارائه دهیم.

این مقام مسئول با اشاره به مرکز جامع توانمندسازی و صیانت اجتماعی گفت: هنوز آئین‌نامه این مرکز ابلاغ نشده است اما طی سال جاری ابلاغ خواهد شد و در این مرکز زنان و مردان شناسایی و به آنجا منتقل می‌شوند و مهارت‌های لازم به آن‌ها ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که هم‌اکنون وجود دارد آن است که زن و مرد معتاد از زندان آزاد شده و این افراد برای تأمین هزینه‌های زندگی اقدام به دزدی می‌کنند و دوباره روانه زندان می‌شوند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت