تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

سیل در کره؛ تعداد قربانیان به ۳۹ نفر رسید

پس از کشته شدن دست‌کم ۳۹ نفر در اثر سیل و رانش زمین در جریان باران‌های موسمی در کره جنوبی، رئیس‌جمهور این کشور وعده داد تدابیر جدیدی را برای مقابله با تغییرات آب و هوایی اتخاذ کند.

کد خبر: ۱۵۲۸۰۶
۱۰:۴۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۲

سیل در کره؛ تعداد قربانیان به ۳۹ نفر رسید

دیدارنیوز: در حالی که فصل بارندگی که از اواخر ماه ژوئن آغاز شده به اوج خود رسیده است، بارش‌های سنگین مناطق مرکزی و جنوبی کره جنوبی را از روز پنج‌شنبه تحت تاثیر قرار داد و تعداد قربانیان سیل در این کشور را به دست‌کم ۳۹ نفر رساند.

وزارت کشور کره جنوبی همچنین از مفقود شدن ۹ نفر و زخمی شدن ۳۴ نفر دیگر در سراسر کشور خبر داده است.

۱۲ نفر از کشته شدگان این حادثه در یک تونل شهری در چئونگجو پیدا شدند؛ جایی که ۱۶ وسیله نقلیه از جمله یک اتوبوس روز شنبه در اثر سیل ناگهانی غرق شدند.

این حادثه انتقادات بسیاری را نسبت به عملکرد مقام‌های دولتی برای مقابله با شرایط اضطراری به ویژه در هنگام وقوع سیل ایجاد کرده است.

با تغییرات آب و هوایی، بارش باران‌های موسمی و وقوع سیل در کره جنوبی افزایش یافته و با تغییرات الگو‌های آب و هوایی، تعداد بیشتری در این کشور در پی وقوع بلایای طبیعی جان خود را از دست می‌دهند.

سال گذشته پس از آنکه در پی ثبت شدیدترین بارندگی در ۱۱۵ سال گذشته در سئول ۱۴ نفر کشته شدند و خسارت‌های فراوانی به زیرساخت‌های پایتخت وارد شد، دولت متعهد شد که اقداماتی را برای مقابله بهتر با بلایای ناشی از تغییرات آب و هوایی انجام دهد؛ با این حال به نظر می‌رسد این اقدامات کافی نبوده است.

یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی که به تازگی از یک سفر خارجی بازگشته بود، روز دوشنبه پیش از بازدید از استان سیل زده گیونگ سانگ در شمال کشور گفت: «تغییرات شدید آب و هوایی چالش‌های بسیاری را پدید می‌آورد و به دلیل مدیریت ضعیف، وضعیت در مناطق آسیب‌پذیر بدتر شده است.»

او تاکید کرد که باید پذیرفت که تغییرات آب و هوایی رخ می‌دهد و باید اقدامات فراوانی برای مقابله با آن در دستور کار قرار بگیرد.

رئیس جمهوری کره جنوبی همچنین گفت: «ما از سال گذشته بار‌ها بر ضرورت دسترسی به مناطق خطرناک و تخلیه پیشگیرانه تاکید کرده‌ایم، اما اگر اصول اولیه واکنش در بلایا در محل رعایت نشود، تضمین امنیت عمومی دشوار خواهد بود.»

وی از مقامات خواست تا حداکثر تلاش را برای نجات قربانیان انجام دهند و قول داد که از خانواده‌های آسیب دیده حمایت کند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر