تیتر امروز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...

اصلاح قانون انتخابات مجلس در حال نهایی شدن است

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در کمیسیون در حال نهایی شدن است.

کد خبر: ۱۵۱۳۵
۰۹:۱۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید حمیدرضا کاظمی افزود: اصلاح قانون شوراها در دستورکار کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور قرار گرفته و حل بخشی از مشکلات کنونی در حوزه‌های تعیین صلاحیت، عملکرد و نظارت بر شوراها را می‌توان در اصلاح این قانون مورد توجه قرار داد تا دوره‌های بعد شاهد مشکلات کمتری باشیم.

وی اضافه کرد: طی پنج دوره فعالیت شوراها بحث اصلاح قانون آن‌ها مدنظر قرار گرفته تا بتوان به سلامت شوراها و نظارت بیشتر بر آن کمک کرد.

وی بیان کرد: اصلاح قانون انتخابات(ریاست جمهوری، مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستا) را در دستورکار کمیسیون داریم اما به دلیل این‌که اولین انتخاباتی که در پیش داریم انتخابات مجلس است، اصلاح قانون انتخابات مجلس را اولویت اول گذاشتیم که این مهم تقریباً در کمیسیون نهایی می‌شود.

 نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اصلاح قانون انتخابات مجلس طی دو جلسه دیگر در کمیسیون نهایی می‌شود. پس از نهایی شدن این قانون، انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی بر نظارت قوی بر عملکرد شوراها تأکید و بیان‌کرد: چنانچه پیشگیری جدی‌تر شود و دستگاه‌های نظارتی هم به وظایف خود دقیق‌تر عمل کنند یقیناً شاهد عملکرد بهتر و تخلفات کمتری از شوراهای اسلامی شهر و روستا خواهیم بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد