تیتر امروز

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به "رسایی" داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به "رسایی" داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت
گفتگوهای تهران و واشنگتن امروز در عمان برگزار شد

دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک هفته تعویق، امروز (یکشنبه) در مسقط برگزار شد. مردم ایران که در سال‌های اخیر بحران‌های اقتصادی و حالا کمبود برق، آب و انرژی را کاملا حس می‌کنند در انتظار...
پس از ماجرای پزشک مشهدی مطرح شد

زیدآبادی: خودی و غیرخودی کردن «مردم» آشکارترین نوع تبعیض از طرف حکومت است

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در صفحه اجتماعی‌اش به ماجرای عجیب و جنجالی پلمب مطب یک پزشک مشهدی به بهانه حجاب واکنش نشان داد و در مطلب خود با عنوان «تبعیض ام‌الفساد است!»، نوشت: اینکه یک حکومت، شهروندانش را به خودی و غیرخودی تقسیم کند و در امور مختلف، به نفع یکی و علیه دیگری اقدام کند، آشکارترین نوع تبعیض است. آنچه برای من بی‌نهایت عجیب و تأثرآور است، عادی دانستن تبعیض از سوی بسیاری از مسئولان کشور است. آن‌ها تبعیض اعتقادی را نه فقط مذموم نمی‌دانند بلکه بعضا با افتخار آن را عین عدالت و حقیقت قلمداد می‌کنند!

کد خبر: ۱۴۹۸۱۵
۱۱:۳۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

زیدآبادی:

دیدارنیوز: پس از ماجرای جنجالی پلمب مطب یک پزشک مشهدی به بهانه حجاب که در نهایت خلاف آن ثابت شد، یک فعال سیاسی می‌گوید که تبعیض ام‌الفساد است.

زیدآبادی نوشت: «ماجرای پلمب مطب پزشک مشهدی به خودی خود از عمق تبعیض و فساد ناشی از آن در کشور ما پرده بر‌می‌دارد. همهٔ مصائب این مملکت به همین تبعیض مربوط می‌شود و تمام مفاسد سیاسی و اقتصادی از آن ریشه می‌گیرد.

اینکه یک حکومت، شهروندانش را به خودی و غیرخودی تقسیم کند و در امور مختلف، به نفع یکی و علیه دیگری اقدام کند، آشکارترین نوع تبعیض است. هیچ پدیده‌ای مانند تبعیض، خشم و غضب افراد یک جامعه را برنمی‌انگیزد و یا منفعل و پژمرده و افسرده و پریشان نمی‌کند.

مطلب مرتبط:

ماجرای دروغین حجاب و پزشک مشهدی/ عبدی: عده‌ای می‌توانند پشت اسلام و انقلاب پنهان شوند

آنچه برای من بی‌نهایت عجیب و تأثرآور است، عادی دانستن تبعیض از سوی بسیاری از مسئولان کشور است. آن‌ها تبعیض اعتقادی را نه فقط مذموم نمی‌دانند بلکه بعضاً با افتخار آن را عین عدالت و حقیقت قلمداد می‌کنند!

تاکنون من حتی یک جمله از مدیران کشور نشنیده‌ام که بر برابری حقوقی عموم شهروندان صحه بگذارند. گویی فقط هواداران خود را صاحب حق می‌پندارند و دیگر مردم را محروم از حقوق شناخته‌شدهٔ شهروندی تلقی می‌کنند.

اگر قرار به ایجاد تغییر و تحولی مثبت در این کشور باشد، چه به لحاظ نظری و چه به لحاظ عملی، باید تحول از همین نقطه آغاز شود. اگر برابری حقوقی شهروندان در نظر و عمل پذیرفته شود، چشمه‌های امید هم از آن فوران خواهد کرد. در شوره‌زار تبعیض هیچ جوانهٔ امیدی قابل رویش نیست!»

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت