تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
با اعلام مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

‌شیوع تب کریمه در مازندران تکذیب شد

پس از انتشار خبری مبنی بر شیوع تب کریمه در مازندران و هشدار به مردم، فرهنگ بابامحمودی مدیرگروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ‌شیوع تب کریمه در این استان را تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۴۹۰۰۵
۱۷:۱۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

‌شیوع تب کریمه در مازندران تکذیب شد

دیدارنیوز: مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن تکذیب شیوع تب کریمه در این استان گفت: تاکنون موردی از ابتلا به تب کریمه کنگو در مازندران مشاهده و گزارش نشده است.

فرهنگ بابامحمودی مدیرگروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با تسنیم در پاسخ به سوالی درباره شیوع تب کریمه در این استان اظهار داشت: در‌خصوص شیوع تب کریمه کنگو در مازندران تاکنونی از ابتلا در انسان گزارشی نداشته‌ایم.

‌وی با بیان اینکه در فصول گرم سال در برخی مناطق غرب مازندران به ویژه در منطقه کلاردشت به صورت محدود معمولا بیماری تب کریمه کنگو را می‌بینیم، افزود: ویروس این بیماری قابل انتقال به بدن بوده و سبب تب و کاهش گلبول‌های سفید خون و پلاکت‌های خونی می‌شود.

محزه آقاپورکاظمی سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان مازندران نیز با تکذیب شیوع بیماری تب کریمه در استان مازندران گفت: تاکنون گزارشی از ابتلا به بیماری تب کنگو در استان دریافت نشده است و این موضوع صحت ندارد.

وی با بیان اینکه اداره‌کل دامپزشکی استان مازند‌ران از نظارت مداوم بر روند کشتار دام در کشتارگاه‌های استان خبر داد و افزود: ناظران نسبت به رویه کشتار، کنترل و بررسی دام قبل و پس از کشتار نظارت کامل را دارند و از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قصابی‌ها، موارد به اداره‌کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.

به گزارش دیدارنیوز، امروز سه‌شنبه، برخی رسانه‌ها به نقل از سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران اعلام کرده بودند که بیماری تب کریمه کنگو در مازندران شیوع یافته و مردم در خرید گوشت قرمز از قصابی‌ها حتما به مهر و تگ کشتارگاهی دقت و از خرید گوشت قرمز بدون مهر کشتارگاهی و تاریخ کشتار خودداری کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر