تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

تلاش دولت رئیسی برای تعویق استیضاح وزیر صمت!

عملکرد فاطمی‌امین در وزارت صمت به حدی ضعیف بوده که چند نماینده مجلس به شدت پیگیر استیضاح دوباره او در صحن بهارستان هستند، اما دولت ابراهیم رئیسی همچنان تلاش می‌کند تا استیضاح وزیر صمت فردا یکشنبه ۱۰ اردیبهشت برگزار نشود و به تعویق بیفتد!

کد خبر: ۱۴۸۷۶۵
۱۳:۱۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

تلاش دوباره دولت رئیسی برای عدم استیضاح وزیر صمت!

دیدارنیوز: معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از ارائه درخواست دولت به هیئت رئیسه مجلس برای به تعویق انداختن جلسه استیضاح وزیر صمت از یکشنبه به سه‌شنبه هفته جاری خبر داد.

سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در گفتگو با تسنیم، با اشاره به ارائه درخواست دولت به هیئت رئیسه مجلس برای به تعویق انداختن جلسه استیضاح وزیر صمت از یکشنبه به سه‌شنبه هفته جاری گفت: بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، برای برگزاری جلسه استیضاح یک وزیر، پیشنهادات وزیر مربوطه یا هیئت وزیران و تصویب هیئت رئیسه مجلس باید مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیشنهاد وزیر صمت این بوده که جلسه استیضاح از یکشنبه به سه‌شنبه منتقل شود، خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه قانوناً ۱۰ روز فرصت برای برگزاری استیضاح وجود دارد، اگر مبنا روز‌های کاری باشد، قانوناً تا ۳ شنبه هفته جاری فرصت برای برگزاری جلسه استیضاح در مجلس وجود دارد. علت درخواست ما از مجلس این است که با توجه به تعطیلی مجلس در هفته گذشته، فرصتی برای آقای فاطمی امین وجود نداشت تا با برگزاری جلساتی با متقاضیان استیضاح، به ابهامات و نقطه نظرات آن‌ها پاسخ داده شود.

حسینی گفت: هیئت رئیسه مجلس هنوز پاسخ درخواست دولت را نداده و تا پایان زمان اداری امروز تکلیف این درخواست مشخص می‌شود.

با توجه به اعلام هیئت رئیسه مجلس، قرار است جلسه استیضاح سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح فردا (یکشنبه ۱۰ اردیبهشت) در صحن مجلس برگزار شود.

مطلب مرتبط:

احضار به دادستانی؛ علیرضابیگی: درباره اهدای شاسی‌بلند به نمایندگان پاسخ می‌دهم

انتقاد یک نماینده از وزیر صمت؛ رئیسی نسبت به بازبینی تیم اقتصادی اقدام کند

برکناری سخنگوی بیمه مرکزی به دلیل تقاضای استیضاح وزیر صمت!

فاطمی‌امین: استیضاح حق مجلس است!

ساعدی: دولت امنیت روانی در اقتصاد را از بین برده؛ مردم عصبانی هستند

ادعای یک نماینده؛ تحویل ۷۰ خودرو به نمایندگان مجلس در استیضاح قبلی فاطمی‌امین!

کنایه روزنامه اصولگرا به عقب‌نشینی نمایندگان از استیضاح!

نماینده مجلس: فاطمی‌امین مخالف واردات خودرو‌ بود، در آستانه استیضاح نظرش تغییر کرد!

استیضاح وزیر صمت به قوت خود باقی است

سیاهکلی: فاطمی‌امین خسارت زیادی به مردم زده و ناکارآمدی او مشهود است

شوی انتخاباتی با استیضاح‌های دقیقه نودی

 

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر