تیتر امروز

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.
تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.

انتقاد کیهان از حضور عراقی ها در بازار آبادان و خرمشهر

روزنامه کیهان از بی فایده بودن مشتریان عراقی در بازار حاشیه اروند رود گلایه کرد.

کد خبر: ۱۴۸۱۲
۱۰:۵۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «گردشگران بی فایده» نوشت: در حال حاضر به‌طور متوسط روزانه 100 تا ۱۵۰ هزار نفر از عراقی‌ها تنها برای خرید مایحتاج روزانه به منطقه آزاد اروند وارد می‌شوند، بازارها را خالی می‌کنند و شب بار دیگر از مرز به کشور خود بازمی‌گردند.

باید اذعان کرد اولویت مردم این کشور برای سفر به آبادان و خرمشهر تنها با انگیزه خرید ارزان مایحتاج روزانه است، این عده از بصره و جنوب عراق بدون ویزا حق دارند وارد منطقه آزاد اروند، خرمشهر و آبادان شوند و به ‌این‌ صورت به بازارهای این شهرها رفته و در آنجا گوشت، ‌مرغ و حتی نان و نمک روزانه خود را تهیه کنند. 

به دلیل افزایش قیمت دلا ، خرید برای عراقی‌ها به دینار ارزان تمام می‌شود. به ‌عنوان مثال اگر یک مرغ در عراق شش دینار باشد به پول ما بالای 66 هزار تومان می‌شود. در صورتی که آنها در آبادان می‌توانند این مرغ را کیلویی ۱۰ تا ۱۲هزار تومان خریداری کنند، به همین منوال سایر کالاها و به‌خصوص کالاهای اساسی خود را تقریبا ارزان از آبادان و خرمشهر تهیه می‌کنند.

درست است که ورود عراقی‌ها برای ما سود فراوان داشته و اگر هرکدام 100 دلار هم همراه خود داشته باشند، ارزآوری فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌شود ولی در حال حاضر این افراد در حال خارج کردن کالای اساسی کشور ما هستند. در حال حاضر منطقه آزاد اروند تبدیل به بازار خرید مرغ و تخم‌مرغ برای عراقی‌ها شده که ممکن است در ادامه به کل بازار ایران لطمه وارد کند. اما صنعت گردشگری از ورود این افراد هیچ بهره‌ای نمی‌برد؛ چراکه نه هتلی رزرو می‌شود و نه بلیت هواپیمایی خریده می‌شود و نه به مناطق گردشگری مانند رستوران‌ها، مهمانسراها و... پولی را تزریق می‌کند.

پرداختن به این موضوع در مقایسه با بقیه مسائل موجود از اولویت بیشتری برخوردار است. اما سؤال این است که چرا به آن پرداخته نمی‌شود؟ چرا خروج اقلام اساسی کشور از مرزها ممنوع نمی‌شود؟ 
منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی