تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
پیشرفت توان نظامی ایران در ۴۰ سال گذشته بی‌مانند است

فرمانده آمریکایی: ایران می‌تواند مواد شکافت‌پذیر کافی برای یک سلاح اتمی را تولید کند

مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام با اشاره به اینکه پیشرفت توان نظامی ایران در ۴۰ سال گذشته بی‌مانند است، اعلام کرد که ایران در حال حاضر می‌تواند مواد شکافت‌پذیر کافی برای یک سلاح اتمی را در مدتی کمتر از دو هفته تولید کند.

کد خبر: ۱۴۶۷۵۱
۰۸:۰۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱

فرمانده آمریکایی: ایران می‌تواند مواد شکافت‌پذیر کافی برای یک سلاح اتمی را تولید کند

دیدارنیوز: فرمانده سنتکام ضمن اذعان به توان نظامی و دفاعی ایران، ادعا‌هایی را علیه نقش کشورمان در منطقه مطرح کرد.

به نقل از شبکه آی۲۴، مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکا) در جلسه‌ای با کمیته نیرو‌های مسلح سنای آمریکا با تکرار ادعا‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت که ایران در حال حاضر می‌تواند مواد شکافت‌پذیر کافی برای یک سلاح اتمی را در مدتی کمتر از دو هفته تولید کند.

ادعای فرمانده سنتکام در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران تاکید کرده‌اند، تولید و به‌کارگیری تسلیحات هسته‌ای جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد و ماهیت برنامه هسته‌ای ایران صرفا صلح‌آمیز است.

کوریلا که در این جلسه به تکرار ادعای کالین کال، معاون سیاسی وزیر دفاع آمریکا پرداخت که گفته بود ایران می‌تواند در مدت ۱۲ روز مواد شکافت‌پذیر کافی برای تولید یک بمب اتمی را تولید کند، همچنین به مطرح کردن ادعا‌هایی علیه نقش ایران در منطقه پرداخت.

او مدعی شد که نیرو‌های تحت حمایت ایران در سوریه، در هفته گذشته نیرو‌های نظامی آمریکا را مورد حمله قرار داده‌اند.

کوریلا با اذعان به توان دفاعی ایران گفت: ایران بزرگ‌ترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی را در خاورمیانه و هزاران موشک بالستیک و کروز دارد که قادر به هدف قرار دادن سراسر خاورمیانه و شرق هستند. حکومت ایران در حال حاضر بزرگ‌ترین قوای پهپادی را در منطقه دارد.

فرمانده سنتکام افزود: پیشرفت توان نظامی ایران در مدت ۴۰ سال گذشته در منطقه بی‌مانند است. سپاه پاسداران امروز را نمی‌توان از سپاه پاسداران پنج سال پیش تشخیص داد.

او مدعی شد که ایران از نیرو‌های نیابتی منطقه حمایت می‌کند که موجب ایجاد بی‌ثباتی در منطقه می‌شوند و در قبال «فعالیت‌های مخرب» آن در منطقه بازدارندگی وجود ندارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی