تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
لیگ قهرمانان اروپا

آتش‌بازی هالند در شب حذف یاران «طارمی»

در شبی که ارلینگ هالند بی‌رحمانه ظاهر شد و پنج بار دروازه لایپزیش را فرو ریخت، مهدی طارمی و یارانش برابر اینتر به گل نرسیدند تا در خانه با جام وداع کنند.

کد خبر: ۱۴۶۶۵۹
۰۸:۱۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

اینتر به ماجراجویی طارمی و یارانش پایان داد/ منچسترسیتی با جشنواره‌ گل هالند صعود کرد

دیدارنیوز: دیدار‌های هفته دوم از دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با صعود منچسترسیتی و اینتر و حذف پورتو آغاز شد.

در شب نخست از هفته دوم دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، سه‌شنبه شب دو بازی همزمان از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران برگزار شد که در پایان آن‌ها تیم‌های منچسترسیتی و اینتر جواز صعود به مرحله بعدی رقابت‌ها را کسب کردند.

منچسترسیتی قهرمان فصل گذشته لیگ برتر انگلیس، در ورزشگاه اتحاد میهمان آلمانی خود لایپزیش را با تحمیل شکست ۷ بر صفر تحقیر کرد و با توجه به تساوی یک - یک بازی رفت، در مجموع با نتیجه ۸ بر یک پیروز شد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت.

پنج گل از این هفت گل را ارلینگ هالند، ستاره نروژی سیتی در دقایق ۲۲ (پنالتی)، ۲۴، ۵+۴۵، ۵۳ و ۵۷ به ثمر رساند و مابقی گل‌ها نیز توسط ایلکای گوندوگان در دقیقه ۴۹ و کوین دی‌بروینه در دقیقه ۲+۹۰ رقم خوردند. این قاطعانه‌ترین پیروزی منچسترسیتی در فصل جاری رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بود.

اینتر به ماجراجویی طارمی و یارانش پایان داد/ منچسترسیتی با جشنواره‌ گل هالند صعود کرد

حذف طارمی و یارانش در خانه

در بازی همزمان پورتوی پرتغال که مهاجم ایرانی‌اش مهدی طارمی را از ابتدا در ترکیب داشت، برابر میهمان ایتالیایی خود اینتر به نتیجه‌ای بهتر از تساوی بدون گل دست پیدا نکرد و با توجه به پیروزی یک بر صفر نراتزوری در بازی رفت، این شاگردان سیمونه اینزاگی بودند که به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند.

این چهارمین شکست پورتو در شش بازی اخیرش برابر اینتر در رقابت‌های اروپایی بود. په‌په وینگر برزیلی پورتو در دقیقه هفتم وقت‌های تلف شده نیمه دوم این بازی با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد.

در آخرین شب از بازی‌های دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، امشب (چهارشنبه) نیز دو بازی دیگر از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران انجام خواهد شد که در مهمترین بازی رئال مادرید میزبان لیورپول است و در بازی دیگر ناپولی از اینتراخت فرانکفورت پذیرایی می‌کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها