تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان؛ 

برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم اقلام و کالاهای اساسی در ۵ شهرستان خوزستان 

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان از برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم اقلام و کالاهای اساسی در ایام پایانی سال خبرداد و گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه‌ها ایجاد حس رضایتمندی در مردم از طریق تهیه اقلام اساسی با قیمت مناسب است.

کد خبر: ۱۴۶۳۵۴
۱۳:۴۰ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱

برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم اقلام و کالاهای اساسی در ۵ شهرستان خوزستان 

حمیدرضا فلاح در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار دیدارنیوز _ سرویس‌ خوزستان: با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌هایی به منظور تنظیم بازار در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: زمان آغاز به کار این نمایشگاه از ۱۶ اسفندماه است که در ۴ نقطه از شهر اهواز و شهرستان کارون نمایشگاه کالای اساسی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین ‌نمایشگاه‌های در کنترل بازار و قیمت کالاهای اساسی بسیار اثرگذار است، افزود: به منظور توزیع کالاها و اقلام مورد نیاز مردم برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و تسهیل و دسترسی آحاد جامعه به این کالاها با قیمت مناسب و در جهت ایجاد رضایتمندی مردم و حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است.

فلاح با بیان اینکه قیمت محصولات عرضه شده در نمایشگاه ۱۰ تا ۳۰ درصد کمتر نسبت به قیمت بازار عرضه می‌شود، افزود: حدود ۵۰ واحد تولیدی استان در این نمایشگاه حضور دارند تا محصولات خود را با قیمت مناسب و به صورت مستقیم عرضه کنند گفتنی است که همزمان با این نمایشگاه در چهار شهرستان دیگر نیز برگزار خواهد شد.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: این نمایشگاه با هدف اثرگذاری در تقاضای جامعه هدف و دسترسی آسان آحاد مردم به مایحتاج ضروری در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با قیمت مناسب در جهت ایجاد رضایتمندی مردم برگزار می‌شود. در این نمایشگاه کالاهای یارانه‌ای  دولت از جمله کالاهای اساسی گوشت، شکر، تخم‌مرغ و برنج ارائه می‌شود 

وی با بیان اینکه انبارها و سایر فروشگاه های بزرگ در راس این بازرسی ها هستند، افزود: گام دوم در راستای تنظیم بازار، قرارگاهی با هماهنگی بسیج اصناف، اتحادیه اتاق اصناف و بازرسین اداره صنعت و معدن و تجارت با حضور ۸۰۰ بازرس جهت کنترل و بازرسی بازار و برخورد با تخلفات ایجاد شد. 

فلاح اظهار کرد: در این راستای رصد بازار، از طریق سامانه‌های "جامع تجارت" مسیر ورود و خروج کالاها کنترل می‌شود همچنین شهروندان می‌توانند هر شکایتی در زمینه گران‌فروشی، احتکار، تقلب یا کم فروشی دارند از طریق "سامانه ۱۲۴" در اختیار ما قرار دهند تا در مدت زمان کمتر از ۲ ساعت با متخلفان برخورد شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی