تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
جدول انتخاب سرمربی تیم ملی هنوز بسته نشده

از نکونام و سانچز تا برانکو!

تیم ملی روز‌های سوم و ششم فروردین بازی دوستانه دارد در حالی که هنوز تکلیف سرمربی آن مشخص نیست وهر روز نام فرد تازه‌ای به میان می‌آید.

کد خبر: ۱۴۶۰۰۳
۱۵:۵۸ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱

از نکونام و سانچز تا برانکو!


دیدارنیوزـ شقایق آسیایی: بعد از آنکه خبر رسید به زودی امیر قلعه نویی به عنوان گزینه نهایی تیم ملی اعلام می‌شود، به یک باره و در میان تعجب اهل فوتبال، او از حضور در تیم ملی انصراف داد. پس از انصراف قلعه نویی تعداد بیشتری از کاندیدا‌های هدایت تیم ملی هم از حضور بر نیمکت تیم ملی شانه خالی کردند، کسانی که در شرایط نرمال و طبیعی شاید ۱۰ سال بعد هم  نیمکت تیم ملی به آن‌ها نمی‌رسید از جمله ساکت الهامی، حمید مطهری و مهدی تارتار به نوبت و به بهانه حضور در لیگ، از نیمکت تیم ملی انصراف دادند.

پس از این‌ها نوبت به حسین فرکی رسید که طی نامه بلندی ازهدایت تیم ملی انصراف دهد. او که چند سالی است سرمربی هیچ تیمی نبوده، ترجیح داد که این روند دوری از فوتبال را حفظ کند.

به این ترتیب تا اینجای کار تنها دو گزینه فرهاد مجیدی و جواد نکونام از مربیان داخلی و پاکو خِمس و مورایس از مربیان خارجی شاغل در ایران در فهرست نامزد‌های مربی‌گری تیم ملی باقی مانده‌اند. گفته شمی‌شود نکونام به فدراسیون برنامه داده و بر خلاف شایعات، هنوز در میان کاندیدا‌های فدراسیون وجود دارد. این در حالی است که فرهاد مجیدی نیز از حضور در تیم ملی انصراف داده و هنوز هم معلوم نشده که چرا نام یحیی گل محمدی سرمربی موفق پرسپولیس در میان کاندیدا‌ها نبود و یا اینکه چرا با وجود این که مهدی تاج از علی دایی به عنوان یکی از گزینه‌ها اسم برد، ولی در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد.

سوال بعدی که ذهن را درگیر می‌کند این است که آیا این افراد گزینه‌های نهایی هدایت تیم ملی هستند یا مطرح کردن نام این اشخاص فقط برای منحرف کردن اذهان عمومی بوده و در پشت پرده اتفاقات دیگری در جریان است؟

گزینه‌های دیگری که اسامی آن‌ها این روز‌ها به گوش می‌رسد فلیکس سانچز، مربی اسپانیایی و سابق تیم ملی قطر است. مرد ۴۷ ساله اسپانیایی به مدت ۵ سال سرمربی تیم ملی زیر ۱۹ ساله‌های قطر بود و در ادامه به مدت سه سال از ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ سرمربی زیر ۲۳ ساله‌های قطر شد.

وی در جام جهانی قطر روی نیمکت هدایت این تیم، نشست، هر چند با قطردر جام جهانی به عنوان یکی از ضعیف‌ترین تیم‌های جام جهانی ظاهر شد.

شهرت این مربی بیشتر بخاطر پرورش جوانان و نوجوانان است موردی که در کشور ما به دست فراموشی سپرده شده و شاید با حضور سانچز در ایران دوباره به جریان بیفتد. ضمنا او در جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۹ موفق شد با تیم ملی قطر به عنوان قهرمانی برسد. همچنین با تیم ملی زیر ۱۹ ساله‌های قطر نیز در سال ۲۰۱۴ بر بام آسیا ایستاد.

اما وقتی درباره فوتبال ایران صحبت می‌شود همیشه باید هر جور احتمالی درباره دورترین نامزد‌ها را نیز در نظر گرفت. در همین رابطه باخبر شدیم که این احتمال وجود دارد که برانکو ایوانکوویچ مجددا هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد و اینکه چرا این خبر رسانه‌ای نشده، چون در حال حاضر برانکو هدایت تیم ملی عمان را برعهده دارد و کسی روی این احتمال فکر نمی‌کند، ولی یادتان باشد که همیشه پای پیشنهاد بهتر در میان است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد