تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
فرمانده انتظامی گرگان خبر داد

دستگیری کلاهبردار میلیاردی خودرو در سایت دیوار

فرمانده انتظامی شهر گرگان گفت: کلاهبردار میلیاردی خودرو در سایت دیوار دستگیر شد و با اعتراف متهم به کلاهبرداری از شهروندان به بهانه فروش خودرو و کلاهبرداری میلیاردی، پرونده مقدماتی تشکیل و متهم جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

کد خبر: ۱۴۵۸۶۶
۱۲:۲۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

دستگیری کلاهبردار میلیاردی خودرو در سایت دیوار

 

دیدارنیوز: سرهنگ "علی تجری" اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از آنان به عنوان خرید و فروش حواله خودرو، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: ماموران کلانتری ۱۲ گرگان با کار اطلاعاتی موفق به شناسایی فرد کلاهبردار شده و پس از هماهنگی قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ "تجری" تصریح کرد: متهم با شیوه و شگرد ثبت نام شهروندان و فروش حواله خودرو بیش از یک میلیارد کلاهبرداری داشته که توسط پلیس دستگیر و درتحقیقات پلیسی و در مواجهه با ادله و مستندات موجود به جرم خود اعتراف کرد.

وی خاطرنشان کرد: با اعتراف متهم به کلاهبرداری از شهروندان به بهانه فروش خودرو و کلاهبرداری میلیاردی، پرونده مقدماتی تشکیل و متهم جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

سرهنگ "تجری" با اشاره به اینکه تاکنون ۲ نفر از مال باختگان شناسایی و جهت طرح شکایت به پلیس دعوت شده اند، از شهروندان درخواست کرد: چنانچه افرادی با این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند برای طرح شکایت به پلیس مراجعه کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان گرگان در پایان به شهروندان توصیه کرد: آموزش‌های پلیسی را جدی گرفته تا در دام کلاهبرداران قرار نگیرند و هرگونه ثبت نام، خرید و فروش خودرو را در نمایندگی‌های معتبر و دارای مجوز قانونی انجام دهند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد