تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

معوقات حقوق معلمان خرید خدمت چه زمانی پرداخت می‌شود؟

صادق ستاری‌فرد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش، درباره تخصیص اعتبار و پرداخت معوقات حقوق مهر و آبان ماه معلمان خرید خدمت گفت: شرمنده این عزیزان هستیم. تخصیص منابع به طور کامل و ۱۰۰ درصدی انجام شده و حقوق مهر و آبان ماه این گروه از معلمان به‌زودی و طی چند روز آینده پرداخت می‌شود.

کد خبر: ۱۴۵۷۷۶
۰۸:۲۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱

معوقات حقوق معلمان خرید خدمت چه زمانی پرداخت می‌شود؟

دیدارنیوز: معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش از تخصیص اعتبار و پرداخت معوقات حقوق مهر و آبان ماه معلمان خرید خدمت طی چند روز آینده خبرداد.

صادق ستاری‌فرد در گفتگو با ایسنا، درباره زمان پرداخت حقوق عقب افتاده چند ماهه معلمان خرید خدمت و حق‌التدریسی اظهار کرد: شرمنده این عزیزان هستیم. تخصیص منابع به طور کامل و ۱۰۰ درصدی انجام شده است و حقوق مهر و آبان ماه این گروه از معلمان به‌زودی و طی چند روز آینده پرداخت می‌شود.

وی افزود: فرایند تخصیص، تامین و توزیع چند روزی زمان می‌برد. هفته گذشته تخصیص انجام شده بود و در چند روز اخیر نسبت به تامین نقدینگی آن از خزانه‌داری کل کشور اقدام کردیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه، چون این گروه از معلمان باید حقوقشان را به صورت غیرمستقیم از شرکت‌ها دریافت کنند همین باعث طولانی شدن فرایند پرداخت می‌شود گفت: البته برای سایر ماه‌ها یعنی چهارماه باقی مانده تا آخر سال پیشنهاداتی ارائه کرده‌ایم که جابه‌جایی اعتبار انجام شود و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه هم همراهی کند.

ستاری‌فرد ادامه داد: رقمی که برای معلمان خریدخدمت پیش‌بینی و تصویب شد کفاف لازم نمی‌داد، زیرا با افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگری مواجه بودیم، در حالی که در ردیف بودجه سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش درنظر گرفته بودند و این ناترازی وجود داشت که به امسال موکول شد و امیدواریم با پیش‌بینی جابه‌جایی اعتبار و ذیل قانون بودجه ۱۴۰۲ این ناترازی اصلاح و جبران شود.

وی در پایان تاکید کرد: پرداخت معوقات حق التدریس‌ها را نیز دنبال می‌کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد