تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

اسرائیل: تهدید ایران به دروازه‌های اروپا رسیده است

اسرائیل تهدید‌های ناشی از ایران را بسیار جدی می‌داند و از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو خواسته است که با آن مقابله کند. هرتزوگ، رئیس جمهوری اسرائیل مدعی شد که «بحران فراتر از مرز‌های اوکراین رفته و تهدید ایران اکنون به دروازه‌های اروپا رسیده است.»

کد خبر: ۱۴۴۲۴۵
۱۰:۱۹ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

اسرائیل: تهدید ایران به دروازه‌های اروپا رسیده است

دیدارنیوز: اسحاق هرتزوگ، رئیس جمهوری اسرائیل در همین راستا روز پنجشنبه از اعضای ناتو خواست رویکرد خود را در قبال «ایران» سخت‌تر کنند.

یورونیوز نوشت: «کمک‌های تسلیحاتی ایران به روسیه به‌ویژه در زمینه تامین پهپاد‌های انتحاری که کی‌یف و بسیاری از پایتخت‌های کشور‌های غربی آنرا تائید و محکوم کرده‌اند دلیل اصلی درخواست اعمال فشار ناتو به جمهوری اسلامی از سوی رئیس جمهوری اسرائیل بوده است.

هرتزوگ در جریان بازدید از مقر ناتو در بروکسل تاکید کرد: «بحران فراتر از مرز‌های اوکراین رفته و تهدید ایران اکنون به دروازه‌های اروپا رسیده است.»

رئیس جمهوری اسرائیل پس از ملاقات با ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو گفت: «توهم وجود فاصله دیگر چندان پاسخگو نیست. ناتو باید قوی‌ترین موضع ممکن را علیه رژیم ایران به شکل اعمال تحریم‌های اقتصادی، حقوقی و سیاسی اتخاذ کند و همچنین رویکردی معتبر در زمینه بازدارندگی نظامی علیه این رژیم در پیش بگیرد.»

دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نیز در کنفرانس خبری مشترک با اسحاق هرتزوگ ضمن اشاره به «دفاع شجاعانه مردم اوکراین از کشورشان» یادآور شد که «متحدان و شرکای ناتو به حمایت و پشتیبانی از حق دفاع مشروع شهروندان اوکراینی از میهن خود ادامه خواهند داد.»

ینس استولتنبرگ سپس افزود که سفر اسحاق هرتزوگ به بروکسل و بازدید از مقر ناتو نشانه «تعمیق مشارکت» میان ائتلاف تحت رهبری آمریکا و اسرائیل است.

رئیس جمهوری اسرائیل در جریان این سفر همچنین بر تقویت همکاری تل‌آویو با ناتو در زمینه امنیت سایبری و دیگر حوزه‌ها از جمله فضا، هواپیما‌های بدون سرنشین و انعطاف پذیری انرژی تاکید کرد.

وی تصریح کرد که انتظار می‌رود دو طرف توافقنامه همکاری جدیدی را «ظرف چند ماه آینده» امضا کنند که زمینه گسترش دامنه همکاری‌های موجود و طولانی‌تر شدن دوره آن را فراهم خواهد کرد.

به گزارش فرانس‌پرس، اعضای پیمان ناتو از اسرائیل می‌خواهند که موضع محکم‌تری در قبال روسیه اتخاذ کند، اما تل‌آویو از ترس واکنش مسکو که نقشی کلیدی در سوریه ایفا می‌کند تاکنون از ارائه کمک‌های نظامی به کی‌یف خودداری کرده است.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد