تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

دستور دادستان آمریکا برای بازبینی اسناد کشف شده از دفتر بایدن

دادستان کل آمریکا به دادستانی شهر شیکاگو دستور داد تا اسناد طبقه‌بندی‌شده اکتشافی از دفتر شخصی جو بایدن، رئیس جمهور این کشور را بازبینی کند.

کد خبر: ۱۴۳۳۱۷
۱۲:۵۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۱

دستور دادستان آمریکا برای بازبینی اسناد کشف شده از دفتر بایدن

دیدارنیوز: شبکه سی‌بی‌اس نیوز در گزارشی با اشاره به دو منبع موثق، مدعی شد که دفتر دادستانی فدرال آمریکا به دستور دادستانی کل این کشور، موظف شده تا حدود ۱۰ سند طبقه‌بندی شده‌ای که از دفتر شخصی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا کشف و ضبط شده را مورد بازبینی قرار دهد.

بنا به گزارش این شبکه، اسناد مذکور از دفتر شخصی بایدن واقع در اندیشکده «مرکز دیپلماسی و تعامل جهانی پِن بایدن» بازیابی و ظاهرا این اسناد حساس زمانی که وکلای خصوصی در حال تخلیه محل دفتر بودند، در کنار سایر اسناد غیرطبقه‌بندی‌شده و عادی، پیدا شده است.

در گزارش سی‌بی‌اس نیوز آمده است که این اسناد به دوران تصدی بایدن به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا مربوط بوده و دوم نوامبر ۲۰۲۲ شناسایی و همان روز به آرشیو ملی گزارش شده و این نهاد هم روز بعد اسناد را در اختیار گرفته و سپس به وزارت دادگستری نیز اطلاع داده است.

این گزارش اضافه کرده که مِریک گارلند، دادستان کل آمریکا به جان لوش، دادستان منطقه ایلینویز دستور داده تا مشخص کند این اسناد محرمانه چطور از اندیشکده بایدن سر درآورده است. بد نیست بدانیم که لوش یکی از افراد منتخبی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا وی را منصوب کرده بود.

بایدن در ماه نوامبر از موضوع اسناد طبقه‌بندی‌شده آگاه شد، اما از محتوای آن بی‌خبر است. ریچارد سوبر، مشاور ویژه کاخ سفید در واکنش به این گزارش بیانیه‌ای را صادر و اعلام کرد که کاخ سفید در حال همکاری با تحقیقات جاری است.

در این بیانیه آمده است: اسناد مذکور زمانی که وکلای خصوصی رئیس جمهور در حال بسته‌بندی مدارک و تخلیه دفتر مرکز پِن بایدن در واشنگتن بودند، بازیابی شده است. رئیس جمهور از اواسط ۲۰۱۷ تا اوایل ۲۰۲۰، هرازگاه از این دفتر استفاده می‌کرد.

سوبر همچنین تایید کرد که این اسناد روز پس از بازیابی در اختیار آرشیو ملی قرار گرفته است.

این تحقیقات چند ماه پس از یورش پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) به امارات ترامپ در فلوریدا موسوم به «مار-ئه-لاگو» و کشف و ضبط ۱۵ جعبه حاوی حدود ۳۲۵ سند محرمانه، آغاز شده است. دادگاه‌های آمریکا تلاش ترامپ برای ممانعت از استفاده از این اسناد در تحقیقات فدرال علیه وی را، رد کرده‌اند و پرونده همچنان جریان دارد. رئیس جمهور سابق آمریکا این اقدام دادگاه آمریکا را «مسلح کردن نظام عدالت» این کشور خوانده و آن را محکوم کرده است. بایدن اقدام در آن برهه، اقدام ترامپ در انتقال اسناد طبقه‌بندی شده را به منزل شخصی وی، به شدت مورد انتقاد قرار داده بود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر