تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

نظر وزیر جوانان درباره «ازدواج سفید»

وزیر ورزش و جوانان درباره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج جوانان گفت: از زمان فعالیت سیستم بانکی در زمینه تسهیلات ازدواج جوانان شاهد ارائه گزارشات مطلوبی از سوی بانک مرکزی بوده‌ایم.

کد خبر: ۱۴۲۱۳
۱۴:۵۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مسعود سلطانی فر در جلسه ستادملی ساماندهی جوانان درباره تسهیلات ازدواج برای جوانان گفت: باورنکردنی است که سیستم بانکی در این زمینه توانسته گامی بردارد و تسهیلات قرض الحسنه زوجین را به راحتی پرداخت کند.

به گفته وی بیش از ۹۵ درصد از این گزارشات نشان می‌دهد که فعالیت بانکها در این زمینه مطلوب بوده و لازم است تا دستگاه ها نیز در این زمینه مشارکت جدی داشته باشند.

سلطانی فر در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به دستاوردها و عملکرد ایران در حوزه مجمع جوانان کشورهای اسلامی گفت: سیاست دولت و نظام این است تا در محافل بین المللی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی تاثیرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود نیز به موضوع ازدواج سفید اشاره کرد و گفت: ایران همزمان با همه کشورهای دنیا با این ناهنجاری مواجه شده است.

وزیر ورزش و جوانان معتقد است که ریشه این ناهنجاری تنها به مسایل اقتصادی مربوط نمی‌شود و مشکلات فرهنگی، روحی، روانی و عدم آگاهی از پیامدهای این ارتباطات باعث توسعه معضل ازدواج سفید شده است.

به گفته سلطانی‌فر، این معضل باید مانند دیگر پدیده‌های جدید جامعه مدیریت شود.

سلطانی‌فر افزود: این وزارتخانه به عنوان یکی از دستگاه‌های مسئول قانونی در این زمینه موضوعاتی را طرح کرده است که درصورت جمع بندی مشخص و ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌توان به چارچوب مشخصی در این زمینه رسید.
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
0
1
ببخشید آنهایی که به اسم آزادی به ترویج و گسترش فساد و بی بندوباری دست زدند عامل این فاجعه هستند. مخالفت با دستورات اسلام و پیروی از غرب یعنی فروپاشی خانواده.
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد