تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سردار احمدیان مطرح کرد:

جزییات نحوه ارائه گواهینامه به افراد دارای بیماری‌های روحی و جسمی

News Image Lead

معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا درباره نحوه ارائه گواهینامه به افراد دارای بیماری‌های روحی و جسمی گفت: افرادی که از نظر روحی و جسمی دارای مشکل هستند را به مراکز ارجاعی و منطقه‌ای ارجاع می‌دهیم و برای این افراد یا گواهینامه صادر نمی‌شود یا گواهینامه‌های مشروط و محدود صادر می‌شود.

کد خبر: ۱۴۱۶
۰۹:۴۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز - سردار سید محمدرضا سید احمدیان، معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا در بیست و پنجمین همایش سراسری بهداد ناجا گفت: در این همایش سیاست‌های گذشته بررسی و سیاست‌های پیش روی نیز تدوین می‌شود و بر اساس نظرات هیئت رئیسه نیروی انتظامی برنامه‌ریزی‌های لازم صورت می‌گیرد. ما چشم انداز و رسالتی داریم که امیدواریم با تدوین برنامه‌ها به آن برسیم البته در حال حاضر نیز وضعیت مناسبی در بین کشورهای منطقه داریم و می‌خواهیم سرآمد باشیم.

وی با بیان اینکه در دنیا پلیس کمتر بیمارستان مستقل و مربوط به خود را دارد گفت: در کشورهای پیشرفته این موضوع وجود دارد و ما می‌خواهیم یکی از کشورهای سرآمد در این موضوع باشیم.

معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا با اشاره به اقدامات بهداد در سال 1396 تصریح کرد: کسب رتبه برتر در هفته ناجا به دلیل خدمت رسانی به مردم، رتبه برتر در ماموریت اربعین و در نهادینه‌سازی اشراف کلی فرماندهی و بهبود تغذیه کارکنان بین سازمان‌های دولتی و نظامی از افتخاراتی است که سازمان بهداد ناجا در سال 96 موفق به کسب آن شده است.

سیداحمدیان با اشاره به برپایی بیمارستان‌های ناجا تصریح کرد: دو بیمارستان در تهران و بیمارستان‌هایی در کرمان، مشهد و بندرعباس، اهواز، شیراز و تبریز از جمله مراکز درمانی ما است که وظیفه خدمت رسانی به مردم را انجام می‌دهد و در ارزیابی که در سال 96 از این بیمارستان‌ها صورت گرفته خوشبختانه در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند.

وی ادامه داد: بیمارستان کرمانشاه نیز اقدامات اولیه آن انجام شده و امیدواریم به زودی مرحله دوم افتتاح آن انجام شود. خدمات رایگانی از سوی مراکز درمانی ناجا به متهمان و آسیب دیدگان عملیات‌های ناجا و پلیس‌های افتخاری ارائه می‌شود و در سال 95 مبلغ 21 میلیارد تومان در سال 96 ، 32 میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است.

معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا تصریح کرد: نیروی انتظامی همکاری بسیار خوبی در هفته ناجا و مراسم اربعین با وزارت بهداشت و درمان داشته است و در مراسم اربعین چندین سال است که همکاری موثری بین نیروی انتظامی و وزارت بهداشت انجام می‌شود. در اربعین حدود 16 هزار پلیس به مردم خدمات ارائه می‌کند و این پلیس باید سالم بوده تا بتواند خدمات موثرتری را به مردم ارائه دهد از همین رو ما به عنوان نیروی پشتیبان جهت رسیدگی به سلامت آنها در مراسم‌هایی مانند اربعین حضور داشتیم.
 
وی با اشاره به تمرین‌ها و رزمایش‌های معاونت بهداشت، امداد و درمان ناجا گفت: این تمرین‌ها و آموزش‌ها منحصر به فرد بوده و با عناوین جنگ‌های نوین از جمله شیمیایی، بیولوژیک و هسته‌ای و انواع اغتشاشات در هر بیمارستان سالی یک بار مانور برگزار می‌کنیم و در مراکز استانی نیز این عملیات‌ها صورت می‌گیرد و در سال 96 ، 97 مورد رزمایش انجام شده است.

سیداحمدیان با اشاره به سامانه پایش سلامت گفت: کلیه کارکنان نیروی انتظامی هر چهار سال در سن 20 تا 30 سالگی مورد آزمایش‌های سلامت قرار گرفته و در سنین 30 تا 40 هر دو سال یک بار سلامت آنها پایش می‌شود و بعد از چهل سالگی هر ساله سلامت افراد نیروی انتظامی مورد پایش قرار می گیرد و  افرادی که مشکلات جسمی و روحی داشته باشند غربالگری شده و مورد معاینات بعدی قرار می‌گیرند.

وی با اشاره سامانه معاینات پزشکی و گواهینامه رانندگی گفت: مسائل بین بخشی یعنی آنچه که بین وزارت بهداشت و نیروی انتظامی در قسمت‌های مختلف در حال انجام است از جمله موضوعات مربوط به رانندگی در این بخش بررسی می‌شوند و افراد دارای گواهینامه که از نظر روحی و جسمی دارای مشکل هستند را به مراکز ارجاعی و منطقه‌ای ارجاع می‌دهیم و برای این افراد یا گواهینامه صادر نمی‌شود یا گواهینامه‌های مشروط و محدود صادر می‌شود.

معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا گفت: در زمینه اخذ آزمایش‌های اعتیاد با عنایت وزیر بهداشت از این پس مسئول انجام این آزمایش، لازم نیست حتما دارای کارشناس علوم آزمایشگاهی باشد و پزشکانی که در مراکز حضور دارند می‌توانند صرفا برای اخذ آزمایش اعتیاد اقدام کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های واکنش سریع در هنگام بروز مشکلات بهداشتی بر اساس این تفاهم‌نامه می‌توانند وارد عمل شوند همچنین در زمینه جنگ‌های نوین و جنگ‌های شهری وزارت بهداشت و نیروی انتظامی باید همکاری و همیاری داشته باشند تا مردم بتوانند از نعمت سلامت و امنیت حداکثر استفاده را داشته باشند. همچنین همکاری در زمینه کنترل مصرف اعتیاد بر دخانیات و الکل و همچنین همکاری در زمینه توسعه فرهنگ جامعه ایمن با تاکید بر ارتقای فرهنگ ترافیک و کاهش حوادث در راه‌ها و همکاری لازم بین اورژانس و پلیس راه از دیگر برنامه‌هایی است که در این تفاهم‌نامه دنبال می‌شود. همچنین همکاری بین سامانه‌های 190 بهداشت، 115 اورژانس و 110 پلیس می‌تواند باعث هم‌افزایی و خدمت بهتر به مردم شود. همچنین استفاده از آزمایشگاه‌های تخصصی پلیس و آزمایشگاه‌هایی که در اختیار وزارت بهداشت است می‌تواند در تامین سلامت مردم موثر باشد.

وی ادامه داد: همچنین قرار است شورای راهبردی با حضور وزیر بهداشت و معاونان وزارتخانه و فرمانده ناجا و کمیته اجرایی ملی که شامل پنج نفر است هر شش ماه یک بار به جلسه گذاشته و نتیجه آن باعث امنیت و سلامت بهتر مردم باشد.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد