تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

اقدام عجیب زاکربرگ؛ اخراج ۱۱ هزار نفر در یک روز!

مارک زاکربرگ، در اقدامی بسیار عجیب ۱۱ هزار نفر از کارمندان فیسبوک را اخراج کرده؛ اتفاقی که گفته می‌شود با پیروی از ایلان ماسک در اخراج کارمندان توییتر صورت گرفته است.

کد خبر: ۱۴۰۱۳۰
۱۹:۱۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱

اقدام عجیب زاکربرگ؛ اخراج ۱۱ هزار نفر در یک روز!

دیدارنیوز: مارک زاکربرگ، خالق فیسبوک با پیروی از ایلان ماسک در اخراج کارمندان توییتر، حالا در اقدامی بسیار عجیب ۱۱ هزار نفر از کارمندان فیسبوک را اخراج کرده است.

گجت‌نیوز نوشت: موج اخراج کارمندان در شرکت‌های بزرگ حوزه تکنولوژی حالا به فیسبوک رسیده است. چندروز پیش، خبری درباره اخراج کارمندان متا منتشر شد، اما هیچ یک از ما فکر نمی‌کردیم زاکربرگ بخواهد در تنها یک روز، بیش از ۱۱ هزار نفر از کارمندان شرکت فیسبوک را مثل آب خوردن اخراج کند!

ظاهرا تیم مدیریتی فیسبوک به هیچ وجه از آمار‌های به دست آمده راضی نیست و به دلیل کاهش شدید در درآمدها، تصمیم به تعدیل نیرو گرفته است. نکته قابل توجه این است که پس از اخراج کارمندان توییتر، متا تنها شرکتی نبود که نیروهایش را اخراج کرد و مایکروسافت نیز بسیاری از کارمندانش را راهی خانه کرده است.

اخراج کارمندان فیسبوک؛ یکی از سخت‌ترین تصمیم‌های زاکربرگ

مارک زاکربرگ، مدیرعامل منفور متا در مطلبی که به تازگی منتشر کرده، درباره اخراج بیش از ۱۱ هزار نفر از کارمندانش اشاره کرده است. او گفته است که اخراج یازده هزار کارمند فیسبوک، یکی از سخت‌ترین تصمیم‌هایی بوده که در تاریخ شرکت متا گرفته است. اخراج یازده هزار کارمند فیسبوک یعنی بیش از سیزده درصد از نیرو‌های این شرکت، باید حالا به دنبال شغلی جدید بگردند.

اخراج ۱۳ درصد از کارمندان متا، آخرین تصمیم عجیب زاکربرگ نبوده و او می‌خواهد تغییرات بیشتری را اعمال کند تا شرکتش دوباره بتواند به اوج برگردد. ظاهرا متا سیاست عدم استخدام نیرو را تا سه ماهه اول سال آینده میلادی ادامه خواهد داد. همچنین از این پس این شرکت باید در هزینه‌هایش نیز دقت بیشتری داشته باشد تا بتواند بازدهی و سود بیشتری را به جیب زاکربرگ بریزد.

مارک زاکربرگ که با اخراج یازده هزار نفر، به زندگی آن‌ها آسیب زیادی وارد کرده در ادامه اعلام کرد: تمام مسئولیت‌های این تصمیم‌ها را بر عهده می‌گیرد. او همچنین از کارمندان اخراج شده و کسانی که به خاطر این تصمیم آسیب دیده‌اند عذرخواهی کرد.

زاکربرگ؛ بزرگ‌ترین دشمن متا!
اخراج کارمندان آن هم در مقیاسی گسترده اصلا نشانه خوبی برای یک شرکت بزرگ نیست. هر چند اخراج‌های توییتر می‌توانند نشان‌دهنده تغییرات گسترده در سیاست‌ها باشند، اما اخراج کارمندان فیسبوک، تنها نشان‌دهنده تصمیم‌های افتضاح زاکربرگ در سال‌های اخیر بوده است.

از سو استفاده از اطلاعات کاربران گرفته تا ایده‌های بلندپروازانه متاورس (که کمتر کسی این روز‌ها راجع به آن صحبت می‌کند)، همگی در اوضاع افتضاح این روز‌های متا و فیسبوک تاثیرگذار هستند. البته زاکربرگ با اخراج کارمندانش، قصد ندارد از ایده‌هایی مانند متاورس دست بکشد و می‌خواهد بخش بیشتری از درآمد‌های شرکتش را صرف متاورس کند. در کنار متاورس، هوش مصنوعی نیز یکی دیگر از بخش‌هایی است که متا می‌خواهد در آینده بیشتر روی آن هزینه کند.

صحبت‌های جدید زاکربرگ در حالی به گوش می‌رسند که چندی پیش اخباری درباره ضرر عظیم صد میلیارد دلاری پروژه متاورس منتشر شد. در کنار این موضوع، نباید ماجرای شکایت‌ها از او و شرکتش را نیز از یاد ببریم. شکایت‌ها علیه متا محدود به کاربران نمی‌شود و کارمندان این شرکت هم گاهی به دلایلی مانند فضای کاری نامناسب علیه شرکتش شکایت کرده‌اند.

زاکربرگ علاقه‌ای به تغییر سیاست‌های اشتباهش ندارد و همچنان می‌خواهد روی پروژه‌های شکست‌خورده‌ای مانند متاورس، هزینه کند. او حالا باید منتظر شکایت کارمندان اخراج شده‌اش نیز باشد. همچنین شرکت متا باید شانزده هفته به کارمندان اخراجی‌اش حقوق پرداخت کند و به ازای هر سالی که آن‌ها در متا مشغول به کار بودند، دو هفته بیشتر حقوق بدهد. باید دید در آینده نتیجه تغییر سیاست‌های متا و فیسبوک چه خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی